Vladimir Đukanović: Vučić će sam otići i to vrlo brzo, neće ga sa vlasti skloniti opozicija 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović naveo je danas da je siguran da predsednik Srbije i te stranke Aleksandra Vučića „neće sa vlasti skloniti opozicija, već će on sam otići, a poznajući ga i tu mogu slobodan da budem i da ocenim da će taj momenat zaista doći vrlo brzo, čak možda i pre kraja drugog mandata“.

„Za razliku od Mila Đukanovića, Aleksandar Vučić na vreme shvata šta je pametno činiti i da neka nova lica moraju da povedu politiku koju je on do sada protežirao. Da li kroz novi politički pokret ili kroz neki novi SNS, nebitno je. Bitno je uneti novu energiju i svežu krv. Možda čak i u nekom momentu otići i neko vreme u opoziciju, jer se kroz kvalitetno delovanje dok si opozicija najbolje školuju budući kadrovi“, ukazao je Đukanović u autorskom tekstu za list Politika, zu rublici Pogledi.

Kako je naveo, „sve u svemu nova lica na političkoj sceni su neminovnost i niko nije večan, ozbiljni političari, posebno državnici, uvek to imaju na umu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari