„Kurti odmah pojurio da za događaje u Banjskoj optuži Srbe“: Orlić povodom ubistva policajca na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Pa koga treba da optuzuje ne bese li Sever u nasoj kontroli? Dali je ili nije u Srpskoj kontroli?

  2. „Pojurio“ Odkud ideja da upotrebi ovu rec.Lici na Orlica i to je njegov nivo.A sto se tice Kurtija nesto pametnije ocekivati od njega se ne moze jer mu je jezik brzi od pameti.Sto se tice Petkovica verovatno se oglasava sa KiM a ne iz udobne fotelje u Beogradu sto bi bilo logicno jer je direktor kancelarije za KiM.

  3. A ti kao znas da Kosovske sluzbe nisu izvrsile uvidjaj i ne znaju ko je to uradio ! kad si tako pametan reci ko je ubio Olivera Ivanovica !!!!!

  4. Sta bi bilo da se Srbija ponasa kao sto se ponasa Kurijeva strana? Da li bi zapad cutao? Podrska za ljude na Kosovu.

  5. Ako znaš ko nije, onda dakle znaš ko jeste. Reci.
    Reci i sve o kafiću ‘Panda’.
    I o Oliveru.

  6. Iz zasede je ubijen pre svega jedan ČOVEK na radnom mestu pa tek onda ide sve ostalo (policajac, Albanac…) ako je to uopšte bitno. Taj policajac ima porodicu, možda ima i decu koja će do kraja svog života morati da se nose sa ovom tragedijom, ima rodbinu i prijatelje koji su mnogo izgubili ovim besmislenim aktom terorizma! I na sve to Predsednik Skupštine Srbije nema niti jednu reč saučešća porodici ubijenog već mu je najvažnije da oplete po Kurtiju sa kojim malo malo pa sedi njegov idol Vučić i kao nešto pregovara? Bedno i jadno od vrha države jer verovali ili ne po našem Ustavu Orlić je DRUGI čovek u državi.

  7. Prema Rezoluciji 1244 Kosovo nije nezavisno i Srbija ima nazad, Rezolucija je jedino na šta možemo da se pozivamo ako želimo da zadržimo KiM.

  8. Кукавичлук на високом нивоу, ништа друго осим насиља и пласирања лажи од стране Куртија и његових сарадника се ни не очекује!!

  9. Šta će nama kurti pored ovoliko vučićevih koji u komentarima prozivaju srbe, i tačno znaju da su ili nisu sleteli marsovci ili liliputanci i napali poštene kosovske policajce

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.