„Vlast bezuspešno pokušava da spreči rast Saveza za Srbiju zabranom tribina“

Ostavite komentar


  1. Opozicija da bi samo skrenula paznju na sebe, ponovo obmanjuje javnost. Niko njima ne spercava da se obrate gradjanima, problem je ih gradjani ne zele da cuju, jer nemaju nista dobro da im ponude.

    1. Svako hoce da saslusa sta neko drugi kaze pa makar to bili i kontrastavovi a sad, da li imaju sta da ponude to je vec pitanje sobzirom da su vec vladali…?

    2. „…problem je ih građani ne žele da čuju…“
      E nepismeni bote… Ajd lepo u prvi razred ponovo, pa onda komentarisanje…

  2. Bas cudna Vuciceva diktatura…gde god da su im “ zabranili“tamo su imali miting.A so na Djilasovu ranu kad Han kaze da su mediji slobodni uz opasku da uvek moze bolje…opoziciji ostaje samo da spreci poraz na boze zdravlja sledecim izborima ako na njima ne ucestvuje….Ps.Ako Danas nastavi da objavljuje moje komentare naterace me da nedam glas Vučku…..

  3. Neka se napokon zna red, i ne mogu da koriste skupštinske sale za lične promocije, zna se za šta su one predvidjene.

  4. Botovi su dobili naređenje i sendviče da što više svojih gluposti iznose u listu Danas, kao jedinom nezavisnom dnevnom listu u Srbiji.

    1. Da te demantujem ….na N1 ako i slucajno ( a to retko) prodje neki komentar protiv Jankovica ili Djilasa vi odmah boot ili sendvicar….Tuzno….Do skora 90%komentara na Danas i N1 su anti Vucicevi…ali svest se promenila u Danasu pa se skoro sve objavljuje….ostaje da demoktatija zakuca i na N1 vrata….Od ukidanja cenzure u ovoj kuci moze samo da me okrene nekome drugom a ne SNSu….

  5. Kakav smešan naslov, koji rast oni imaju, 9 lidera nemaju ni 10% podrške, ne mogu da organizuju tribine jer nema ko da dodje.

  6. Da li se kaže pismenim putem ili pisanim putem? Zamislite da su odgovirili nepismenim putem…?

  7. Iz lajkova na komentarima se vidi na šta se troše narodne pare. Na plate botova SNSa u prepodnevnoj i popodnevnoj smeni. Sendviči su davno prevaziđeni. Ima se , može se.

  8. Zabrane samo jačaju pokret. Ako vredi! Ovakav kakav je, što bi Rada na RTS-u rekla, a služi čemu služi ( opet Rada! ), skupljen zbrda-zdola od stranaka i pokreta potuno različitog profila, raspašće se na prvim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.