Vlast u Valjevu platila Šaulića 350 evra po minutu

Demokratska stranka proziva valjevske glavešine zbog Srpske Nove godine

Ostavite komentar


  1. Ha ha lakrdija,šta reći…ali što kaže ako gradjani Valjeva kažu da je to dobro,onda džaba smo krečili…

  2. Sta je lose sto ga cerka menjala dok je odmaro.I Ceca je menjala Arkana na vaznim sastancima. On je srpski otac a ona srpska majka.Umetnici su i pune koncertne dvorane sirom Srbije.

  3. Na celu Valjeva je ocito neki polupismeni ruralni zvanicnik koji je je položaj došao po partijskoj liniji i o tržišnoj privredi i rentabilnom upravljanju ne zna ništa.

  4. Тандем који зна како доћи до буџетског новца,симбиоза естраде и политичке власти цвета и доказује дасу безгранично одани једни другима !

  5. Nažalost demokrate nemaju kredibilitet kod valjevki i valjevaca.. A SNS i dr Bioba mogu da rade šta hoće, posebno uz podršku mladih koji ne razmišljaju već na svaki način zarad "šake dolara" rade za sve njih

  6. @Dragana Sve je tačno, osim toga da se mladi prodaju za šaku dolara. U gradu postoje slobodnomisleći građani koji se udružuju i ukazuju na lopovluk gradske uprave, nude nove ideje i traže promene.

  7. Sramota pevao je samo nesto vise od pola sata, a posle ponoci bilo je prosto laku noc razidjite se!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.