Vojislav Mihailović: SNS nas neće slomiti i naterati da pristanemo na kapitulaciju 1foto FoNet Milica Vučković

Predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da Srpska napredna stranka, uprkos svemu što radi, neće uspeti da natera njihove članove na kapitulaciju i prihvatanje sporazuma koji je duboko štetan po srpski nacionalni interes, ne samo na Kosovu i Metohiji, nego u celini.

Mihajlović je u pisanoj izjavi naveo da je POKS na meti vladajuće stranke otkad se izjasnio da je protiv predaje Kosova i Metohije uz pomoć francusko – nemačkog sporazuma, a kao najsvežiji primer naveo je slučaj predsednika njihovog opštinskog odbora iz Bačke Palanke Steve Karanovića.

„Jurišnici SNS, koji zloupotrebljavaju čitav državni aparat da bi pritiscima, ucenama, pretnjama i raznim nepristojnim ponudama naterali naše članove da napuste stranku, uspeli su da slome samo jednog od 121 pedsednika odbora širom Srbije“, naveo je Mihajlović.

Dodao je da je to veliki neuspeh naprednjaka, s obzirom da prete otkazima članovima POKS koji rade u javnom sektoru, zatvaraju im uz pomoć inspekcija lokale i zanatske radnje i vrše pritiske druge vrste.

Prema njegovim rečima, ideju obnove Kraljevine Srbije nisu uspeli da iskorene ni Titovi komunisti za 70 godina upornog progona monarhista, pa neće ni naprednjaci Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari