Vojislav Šešelj ponovo izabran za predsednika Srpske radikalne stranke

Ostavite komentar


  1. Osudjeni ratni zlocinac Vojislav Seselj kao i njegovi radikalski derivati koji sebe nazivaju naprednjaci ( naprdnjaci ) a upravo su i oni radikali, dokaz je da u Srbiji su na vlasti upravo seseljisticka primitivna olos, podpomognuta raznim prevrtacima iz stranaka koje su se devedesetih borile upravo protiv ovog fasistickog olosa na vlasti, predvodjenog njihovim sendvicarskim „firerom“ Aleksandrom A.V.-A.V. Vucicem. Sta nam onda preostaje nego da se organizujemo i da sprecimo dalju fasisticku kriminizaciju Srbije. Propustena sansa nakon petog oktobra 2000. godine morace da se ponovi ili nas nece biti na ovim prostorima kao slobodnih ljudi, prosto MI ili ONI, Seseljisticke razularene radikalske horde i Vucicevi sendvicari podpomognuti organizovanim kriminalcima kojima je „smestaj“ u sigurnoj kuci pod imenom Srbija dao upravo tzv predsednik Aleksandar Vucic, vodja klana „braca Vucic“. Zadnji je cas da se osvestimo i da se suprodstavimo svim sredstvima ovoj bandi koja nam je otela drzavu. Nema vece obaveze i casti da se narod podigne i da organizuje otpor, prema ovom fasizmu i torturi koju je uveo Aleksandar Vucic, sendvicarski „firer“.

    1. Demokratski napeti radikalski izbori. Ratnom zločincu je bar Vjerica mogla biti protivkandidat.

      1. @Miroslav***Zar misliš da u obdaništu dr.Vjekoslava sme da postoji njegov protivkandidat?! A Vjerica nije ni kvalifikovana za tu funkciju,nije pravomoćno osuđena za ratni zločin i nije odslužila zatvorsko-pritvorsku kaznu za počinjeno delo! Pa, ne može funkciju predsednika SRS da vrši neko bez sudskog dosijea !

      2. A koga bi ste vi stavili na vlast da nam bude super…..?

  2. Pa kad je Radikalna stranka njegovo PP bar tako je registrovana.

  3. U prvih deset zadataka da bude vraćanje svih štetočina – odakle su došli!
    Bez pogovora Šešelj i svi ponikli u njegovom šinjelu!

  4. Šešelj opet izabran? Pa šta, radikali su bili i ostali politička pornografija, dok bi drugi da se malo zaogrnu erotikom ali im ne polazi za rukom. Navedite mi ijednu stranku u kojoj lider nije unapred izabran.

  5. Zašto se „otadžbinski kongres SRS“ nije održao u Kninu ili Prištini? Eeee…!

  6. Hahahahahahahahahaha…nevudjeni cirkus. Samo me zanima jel su ovakve stvari zastupljene samo u ovaj nasoj tuznoj zemlji ili ima jos po neka?

  7. Posledice gnusnog predratnog silovanja Titovog obozavatelja Seselja( vidi mu doktorat), iskusila je vascela Srbija. Radikalizacija po Seselju je uspela i svi se osecamo kao da smo to isto dozeveli , kao Voja, u zenickoj apsani.

  8. Steta ogromna za Srbiju, izuzetno vest, promucuran , divlji , bezobrazan, sve radi kako bi opstao uz one koji su na vlasti, posrecilo mu se njegovi na celu sa Vucicem i dalje vladaju, pa pogledajte Martinovica , MAJU i ostale bivse radikale , svi presli u SNS, doduse KOFERCE VRLO LUKAVO-PERFIDNO sve to prati i podrzava. Znam da vas moja konstacija vredja, doduse ne boli jejer nemate ni obraza ni morala, lepo samo se drzite Vucica , on ce na zalost svih normalnih gradjana Srbije vladasti jos najmanje pet godine,, to ste objavili kad je dosao na vlast , da sam mu predvide vladavinu bar desetak godina, takva je strruktura stanovnistva. Jedino moze Beograd nesto da promeni i njegovi iznutra, ako se prizovu pameti.

Ostavite komentar


Politika

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade 8

RIK imenovao 11 novih poslanika, umesto onih koji su podneli ostavku zbog nove Vlade

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na današnjoj sednici 11 novih poslanika u Skupštini Srbije, koji su popunili mandate upražnjene ostavkama budućih članova Vlade Srbije.Novi poslanici sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ispred Srpske napredne stranke, biće Igor D. Jakšić, Dane Stanojčić, Tatjana Petrović Stojković, Mladen Grujić, Nikola Bokan i Branko Vujković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.