Vojska Srbije: Nećemo biti sredstvo za obaranje legitimne vlasti

Ostavite komentar


  1. Ovo je Posebna sramota da se ovakva saopštenja daju od Vulina i da se situacija zaoštrava ovako.Budali,pa valjda i njemu je jasno da Ovo nevalja i da medju Ministrima njemu mesto nije,a posebno u Vladi.Mesto da vide da Narod ovakve Zulume nemože više trpeti i da je dosta Pljačke Naroda,On preti Vojskom šalje poruke.Pa sad ih baš treba najuriti SVE zbog laganja

      1. Grešiš. U pitanju je 27% onih koji su izašli na izbore i glasali za njih.73% nije glasalo za njega

  2. Ovog sarlatana ministra odbrane,novopecenog vojnika,koji je u vojsci bio tri dana sto pre smeniti.

  3. Vi niste sredstvo ni za šta, pa ni za “ državni udar“…

    A saopštenja vam piše Vulin. Kakav je ovo sram.. Ovakvog srama nije billo u istoriji ove drźave..

  4. Vojska Srbije ima dosta pametnig i rodoljubivih potpukovnika i porucnika.

    1. Najbolje paprike su iz Leskovca. Mogao si i ovo da napišeš isti bi učinak bio.

    2. Brozovi mit o vojsci je odavno srušen, iako je taj sistem omogućio totaltarizam i etatizam koji je uništio svu logiku kod gradjana, ali ovaj surogat je sprdačina za sve, pre svega za te karijere oficire.

  5. Pogledajte mjudi ko predsedava sastanku. E Srb ijo zemljo blama i sramote. U grobu nam se okreću Vojvode Mišić, Putnik, Major Gavrilović.
    Bruka i sramota.

    1. Dosta patetike. Naljuticete ministra Vulina i njegovog vrhovnog komandanta.

  6. Ma da kako da ne vojna lica su oduševljeni“Vrhovnim komadantom“oni nežive među narodom neplaćaju porez nežive od bedne plate. Kako da ne obožavaju prvorođenog pa zato majori idu da budu kamiondžije i tako dalje. Ja hvala bogu napustio 1995 god.inače bi propao načisto tako da znam šta starešine misle o ovom čudu od predsednika nikogović andrej.

    1. Da ima pravih oficira. Ovja nikad ne bi ni bio ministar. Sveje to poltron do poltrona?

  7. Brozovi mit o vojsci je odavno srušen, iako je taj sistem omogućio totaltarizam i etatizam koji je uništio svu logiku kod gradjana, ali ovaj surogat je sprdačina za sve, pre svega za te karijere oficire.

  8. Vojska je vec dozvolila jedno nasilno menjanje legitimne vlasti, 2000-te. Secamo se dugih cevi u rukama civila, u bankama, otimanje oruzja iz policijskih stanica u Beogradu, otimanja i predaje predsednika, kakav god da je bio, onima koji su ubijali nas narod i razarali bombama ovu nasu drzavu! Tada su vojskom upravljale staresine, a danas…Keramicari, bivsi dezerteri/foliranti, nekad nesposobni, a danas kao vrlo sposobni cak i da sluze, doduse nekoliko dana ili nedelja…Ovo je otuzno i jadno.

  9. Ovo sve postaje vec kancerogeno i nemojte mi vise cenzurisati komentare cenjeni moderatori Danasa !

  10. Koliko ja znam nasa vojska je izgubila sve ratove od 1991. na ovamo. Sama potreba da se izdaovakvo saopstenje znaci da se SnS rezim bolji necega. Revolucije su legitimne protiv diktatorskih rezima.

  11. 1. Ova vlast ne moze bas da se ne zove legitimnom.
    2. A ko zove na obaranje i rusenje ustavnog poretka? Zamena teza, mislim da se to tako zove.

  12. @Persa Htedoh da napisem da ne moze da se nazove legitimnom, ne znam otkud ova greska.

  13. Mnogo je veci pronlem sto ‘Vulinov Lovacki Klub’ nema nameru da obara ni ‘legirimnu Vlast’ u Pristini …

  14. Srdjan Dragojević,

    Pricam sa kolegom koji zeli da radi film o Kosarama. Kazem mu -Jedini pravi pristup o tome jeste da film pocne sa vucicem koji se useljava u novi stan. Decko koji ga seli je mobilisan,hrabro gine na ratistu sa saborcima a vucic zavrsava selidbu, stavlja otirac welcome pred vrata.

  15. Naravno!! Puna podrška institucijama ove zemlje. Normalna izjava, normalnih ljudi. Vojska će biti uz svaku vlast koja legitimno dodje. Ova opozicija kojoj naginje Danas, N1, I kvazi urbani likovi, koji su frustrirani što ne uspevaju u životu, ima šanse u nekom iskrivljenom paralelnom univerzumu. Voleo bih da je Srbija jaka bar kao neka zapadno evropska država, tek bi onda videli kako se ophode. Neka pitaju one huligane iz žutih prsluka

  16. Stvarno je sve propalo u Srbiji. Ako vojska da tako podaničku izjavu, gospodinu Vulinu, ministru vojnom , koji je 15 dana bio na obuci, onda je svaka diskusija bezpredmetna. Nisam čuo da neko želi državni udar, jedino ako imaju neke operativne podatke. Ako neko sprema državni udar, na delu treba da bude ministar policije i da hapsi bagru. Ovako sve opet liči na zastrašivanje naroda. Dobor smo i živi koliko nas zastrašuju.

  17. Na sastanku su samo politicari i nihovi generali. Tu nijednog vojnika nema. Srpska vojska je uvek bila i bice uz svoj narod. Samo napred. Glavu gore i pogled pravo narode srpski.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.