Predsednik biračkog odbora na Voždovcu iznosi sumnje u regularnost glasanja

Ostavite komentar


  1. Izražava sumnju četiri dana nakon izbora, zašto je onda potpisao zapisnik…čime ste ga to ucenili da daje ovakvu izjavu.

  2. Jako losa banka, danima mi se niko nije javio za kartice, ni na mejl ni na telefon, 0 odnos sa klijentima

  3. Bilo kakva neregularnosti se rešava odmah na licu mesta, na biračkom mestu pisanjem prigovora koju GIK mora da pogleda. Zašto sada ovakve sumnje i tvrdnje kada je glasanje završeno.

  4. Uvek će biti onih koji sumnjaju u regularnost izbora,pogotovu ako je taj neko izgubio na izborima.

  5. U takvoj situaciji,moze se posumnjati i da su na taj nacin glasali oni ljudi dovedeni iz RS a da nisu znali ni gde treba glasati,verovatno je bilo jos takvih slucajeva sa drugim trikovima,kupljeni glasovi su morali nekako uci u glasacku kutiju.

  6. Komentar?! Sramota, sramot, sramota… Zemljo, otvori se! Dokle cete bre da kradete? Uskoro, necete imati sta. Kupujte avione i helikoptere, pa tutanj! Dok i vase jadne, zabludele ovcice ne pobesne! A tek mladi! I pocelo je…

  7. BM 34, ceo ulaz zgrade, niko nije dobio poziv. Verovatno da ne bismo slikali fantomske listice.

  8. Isti slučaj kod nas u selu Telečka prijavljeno 90 glasača van biračkog mesta. Naš mobilni posmatrač insistirao da prisustvuje nakon čega je prvo došlo do smanjenja broja na 50, potom kada su videli da će ići sa njima na 24 a na kraju je glasalo samo 14. Nažalost nismo mogli svuda da sprečimo krađu na ovaj način.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.