Vučević o ponudi međunarodnih posrednika: Ništa se tu nama lepo ne nudi, a očekuju se teške odluke

Ostavite komentar


  1. Велеиздаја после десет година лажи Вучића….

  2. Zašto ste se prihvatili vlasti, ako niste sposobni da donosite dobre odluke za Srbiju? Obećali ste, ako vas narod izabere da imate povoljno rešenje za Srbiju po pitanju Kosova.

  3. Pokušavate da promenite nešto što je zacrtano pre 24 godine. Sloba,Voja i Aleksandar su kumovali tome. Unazadili ste Srbiju za deset godina inata i samo doprineli propasti. A pritom se lepo okoristili. I pozdravite popove. Živo me interesuje za koje pare će pristati na sve ovo.

  4. Molim vas prestanite da pregovarate jer sve što je Vučić do sada 10 godina pregovarao bilo je na štetu i interes Srbije i srpskog naroda Srbija nesme nikome da pokloni 17 posto svoje teritorije radi fotelje i ličnog interesa

  5. A sto mora miniztar vojske da prenosi sta su strani diplomate nudili predsedniku, i sta Vucevic ima da pretpostavlja? Ili je miniztar postao megafon predsednika, kao Vulin!

  6. Teške odluke i sad će te vas dvoje i opet dobiti ordenje Svetog Save !!!Gospodi pomaci !!!

  7. Teške odluke i sad će te vas dvoje i opet dobiti ordenje Svetog Save !!!Gospodi pomagaj!!!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.