Vučević: Vladu čine vrhunski profesionalci, a svima je Srbija u srcu

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da čine profesionalci, zamisle da čine neki bez škole, kako bi to smešno bilo.

  2. Kako može biti neko vrhunski profesionalac koji se nikada nije bavio poljoprivredom?
    Da ne idem dalje.

  3. Vucevic cesto sa svojim izjavama bas ume da me nasmeje.O kakvim profesionalcima navedeni prica kad su neki clanovi vlade neadekvatno obrazovani i sposobni bez ikakve pripreme stupili na ministarsku funkciju.

  4. Овај је тотално полудео.

  5. Verovatno polazi od sebe. Nije bio kadar bi srednju školu u NS da upiše. O diplomi…

  6. E moj Vučeviću ako su ovo profesionalci kakvi li su tek amateri.

Ostavite komentar


Politika

Kancelarijza KiM: Iživljavali se nad mladićima, upotrebili suzavac; Kosovska policija trvdi da su ih samo kaznili a suzavac se slučajno aktivirao 10

Kancelarijza KiM: Iživljavali se nad mladićima, upotrebili suzavac; Kosovska policija trvdi da su ih samo kaznili a suzavac se slučajno aktivirao

„Specijalna policija se iživljavala nad srpskom omladinom u Leposaviću, potezala oružje, upotrebila suzavac“ – oglasila se večeras Kancelarija za KiM. Kosovska policija, sa druge strane, iznosi oprečne navode – jedinica za brzo reagovanje je posle ponoći izrekla kazne dvojici mladića zbog remećenja javnog reda, nismo upotrebili prekomernu silu, suzavac se sam aktivirao zbog tehničke neispravnosti – tvrde.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.