Vučić: Uhapšene 23 osobe u pokušaju kriminalizacije našeg naroda

Nastavljena sednica Skupštine Srbije, poslanici postavljaju pitanja

Ostavite komentar


  1. Akcija je pokrenuta u dogovoru vlasti Srbije i njene juzne pokrajine, a istu je juce u parlamentu najavio nas voljeni i junacki vrhovni komandant. Treba zastrasiti Srbe i naterati ih na iseljenje sa Kosova, jer kad ih vise ne bude tamo bilo vlasti Srbije ce moci i da ih priznaju. Radi istu stvar koju je i Milosevic uradio u dilu sa Tudjmanom 1995..

  2. Vucic i Taci dogovorno organizuju ove, ja tebi, ti meni, akcije. Vucicevi kriminalci su u Beogradu, Tacijevi u Pristini, a hapse se slobodni strelci i podizu tenzije kod nesrecnih gradjana Kosova i Srbije. U svetskim medijima nema vesti o ovoj, novoj, balkanskoj ujdurmi dvojice Angelinih ponovaca.

  3. onom koji je držao zatvorsku košulju za Dinkića, pa sa njim uživao u plodovima njihovog rada. Ne verujem AV, onom koji je u parlamentu pljuvao neke sa KIM, pa okrenuo priču. Ne verujem AV, onom koji je potstrekivao paljevine za granicu Karlobag-Ogulin-Karlovac, pa uživao u svom državnom stanu u Beogradu…“Želim da imate poverenja u mene kao predsednika Srbije da ćemo svaku vrstu naređenja koju budem izdao mnogo puta promistiti, ali ono što vam garantujem to je da, ako dođe do ekslacije sukoba i ako dođe do daljih napada na spski narod i srpski živalj… sve što mogu da vam kažem – Srbija će pobediti”…“
    Aleksandre Vučiću, pitam te, protiv koga vodiš rat i koga će to Srbija pobediti kada ti tvoji prijatelji sa zapada kažu da se ne uzbuđuješ zbog hapšenja organizovane kriminalne grupe? Ako hapse kriminalce, a to kažu ljude za koje si tvrdio da su ti prijatelji, zbog čega ostalo stanovništvo množiš nulom i izjednačavaš sa takvim barabama? Smatraš li da iko treba prstom da mrdne i pomogne onima koje tvoji prijatelji sa zapada vide kao kriminalce? Ostavi ti pošten svet na miru, nismo mi uklopivi u te vaše igrice, nego sina za ruku, pa na KIM i pomaži tim svojim prijateljima za koje tvoji prijatelji sa zapada tvrde da su kriminalci i ne uplići nas u to ludilo.

  4. Najveći zločinci sa Kosova su oni koji su podmetnuli Srbima Račak, pokazuju fotografije optužbe Srba za lažna silovanja, sada podmeću klevetu za kriminal, a sve to nailazi na odobravanje srpske opozicije i mrzitelja-kvislinga glavnih sponzora zločina nad Srbima, CIA i NATO .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.