Vučić: Biće mnogo zamena i promena unutar SNS-a

Ostavite komentar


  1. Mnogo promena …. Aco …. pa zasto ? …kilometri auto puteva , nove fabrike , suficit u kasi , “ REJTING medju oblacima , sve televizije “ NASE “ , istorijska stopa ne zaposlenosti , tabloidi i dnevne novine rade “ svoj „posao , svi idu na odmor u Sopotu bez Coco Chanel torbica , mitinzi sns -a bez zica , poligraf radi punom parom , mala hapsenja ne istomisljenika ,Volkswagen “ skoro “ dolazi , leteci automobili , novi aerodromi ,
    “ Zlatno doba “ u punom sjaju ! Uskoro Ruski zagrljaj i „put u EU „

  2. …Eno bas,vozaci funkcionera SNS-a,sede u crnim limuzinama,ukljucili mocne air-kondisne,i strepe od reformi unutar partije raspikuca…Da Srbija ide napred,neki moraju dole….!!

  3. Komunistiki *remix* hegelijanske dijalektike je takav da je teza demokratija antiteza komunizam a sinteza su oni, srpski komunisti.
    Zato – mladi bezite odavde ,ovde nemate ni izglede da prezivite.

  4. Kada dobijete izbore proći će godinu dana. Izbori pa vlada pa onda da se setite šta ste rekli- obećali a onda kome to i treba i ko će da se seti.

  5. Koga briga za nove članove i za izbore to je problem bednog naroda koji glasa koji je slep gluv nem i koji prosi ti članovi nek vode brigu mi ne čekamo čekamo kad će doći dan nas kad tad ima
    Boga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.