Vučić: Bio sam prisluškivan, a to je direktan pokušaj državnog udara

Ostavite komentar


  1. Drzava je ucinila sve da vakcine sto pre dodju i to od vise proizvodjaca kojima je vakcina odobrena.

    1. da, još samo u narednih 10-ak sati da se ocarini i onih preostalih 1 790 000 obezbeđenih do kraja godine .

    2. Presrećan sam zbog vakcina ali i jako sam zabrinut za Predsednika.

      Jel možemo da se organizujemo da mu pomognemo, i njemu i njegovoj porodici? Makar neki paketič da pošaljemo?

      Mogli bih da zamolimo ove “strane faktore” da ostave čoveka na miru i da im kažemo dosta. Zaslužio je mnogo više ljubavi osim ove BOTovske

      1. Sta covek trpi za dobrobit Srbije.I oni dosadni krimosi hoce sliku sa Danilom po svaku cenu a on dete sta zna.mike stone odličan komentar.

        1. Rece predsednik da ga srce boli sta je uradio deci zbog bavljenja politikom.Da je koji put seo sa opozicijom i porazgovarali kako pomoci narodu da bolje zivi i kako da Srbija sto pre udje u EU,nebi ga srce bolelo.Posle stradanja Srbije u sankcijama i bombardovanju,mislio sam da ce politicari posle 2.000 god sedeti zajedno i resavati probleme u drzavi i kod naroda.Ali omah su se nasli na brvnu,poput basne sa dva jarca i poceli jedni drugima i trecima da se inate.

    3. Odriče se u ime svoje porodice od fajzer vakcina u korist vučića i deteta Danila, nek ide život, najvažnije je da vučić bude živ i da ga niko ne dira sledećih 20 godina na vlasti. Ma do kraja njegovog života da bude predsednik, to da doživim, pa mogu da mrem. Nikako ranije.

    4. Bolje bi bilo da se nabave neke vakcine koje bi podstakle formiranje kičmenog stuba, onda bismo možda imali par botova manje u komentarima.

  2. Dok je u celom svetu pomama za vakcinama, nasa mala Srbija ce za koji dan imati cetiri vrste. Odlicna vest.

    1. Četiri vrste, od svake u proseku po 1000 komada, na naciju od 7 miliona. Fantastično. Neviđen uspeh u najnovijoj istoriji.

      1. Samo Fajzerovih smo dobili 4850 u prvoj turi, a ove nedelje stiže još toliko, i tako svake naredne, a Sputnjik V neće biti samo kupovan, već će biti i proizvodjen u Torlaku.

    2. Jos bolja vest je, da vas predsednik,za koga ste glasali, jedno misli,drugo govori a trece radi. Ako se ovako nastavi, mozda ce Srbija, po AV, biti pravi Diznilend.

  3. Predsednik Vučić apsolutno uvek priča delima!Vakcine imamo,redovno pristižu i nove,tako da je narod Srbije sve više bezbedniji što se tiče Covid-a! Naravno,i dalje je potrebno da budemo odgovorni i da u 2021.-oj,najzad steknemo imunizaciju!

    1. Bravo „Mirka“!!!!
      „Steknemo imunizaciju!“
      Sta li vas uce u skoli za botove male…

    2. Ja bi voleo vakcinu da se imunizuje država i narod od Vučića i SNS i zlatnog doba , Šarene Laže.

    3. Hahahahahaha. Redovno pristižu nove. A kad su to pristigle? Hrvatska dobila 10.000 hiljada vakcina na 3 miliona manje ljudi. Nego, koliko košta botovanje? Mislim, koliko vas plaćaju?

    4. Draga Mirka, iz vaseg komentara se odmah vidi, da ste neizlecivo pozitivni na virus SARS-Co3V (Vucic, Vulin, Vesic). Za to, terapije i leka nema.

    1. Tacno, sve opcije kod nas, alpska, posebna, odskocna, u crevu, sunkarica sa skjamicom…

    2. Muka nam je od kukumakanja AV a sto se rice vakcina moja ih familija nece primiti,hocemo da ostanemo zdravi,necemo ruski rulet s vakcinama.

  4. Veliki je uspeh nabaviti cetiri vrste vakcina. Malo smo nezgodan narod, jedni hoce jedne, drugi druge, ovako ce svi imati mogucnost izbora.

    1. Ne razumem zašto Danas dozvoljava ove komentare botove? Eliminacija botova je neophodan korak ako želimo normalno društvo.

      1. Imam osecaj da se promenom vlasnika Danasa,promenila i uredjiva
        čka politika.Vise se respektuju botovi i proruski politicari.Ako ovako
        nastavite povlacim se sa sajta Danasa.Mali Radojice u pravu si.

        1. Odakle tebi ideja da su pro ruski nastrojeni botovi? Botovi su nastrojeni pro Vučić a pro ruski nikada. Vučić je pro američki a ruse samo koristi. Ja sam anti ove vlasti, znači nisam bot ali sam i anti američki. Ti bi rekao da sam pro ruski? Dobro, jer NEĆU sa onima koji su nas rasturali, bombardovali, ubijali. NEĆU NATO a ti me zovi proRuski jer neću sa ubicama. Rusi nas bar nikada nisu ubijali na našoj teritoriji. Neću da služim ni za ogromnu platu Nemačkom Četvrtom Raihu i Americi.

          1. Ja sluzim tom cetvrtom rajhu i Americi za masne pare i mnogo mi je dobro. A ti zivi od principijelnih 300E.

      2. Zato što u tvojoj viziji Srbije nema drugačijeg mišljenja. Što se mene tiče ti si takođe bot samo suparnički.

        1. U mojoj viziji Srbija nije prcija jednog samovljnog,sveznajuce
          preCednika,vec zemlja slobode,demokratije i jednakih prava
          za oné koji misle drugacije.Bot je nekriticki poslusnik jednog
          vodje i njegov apologeta,má sta rekao i ucinio ,vodja je UVEK
          u pravu,moj dobří Aleksandre.

        2. Ali zato u vođinoj naprednoj demokratskoj viziji ima mesta za sve, je li tako? On će da daje ništa i da svojim patološkim huškanjem i laganjem ugrožava koga hoće, a mi ćemo da glumimo budale i da budemo fini? Jesam li to dobro shvatio?

          1. Sinko, moraš na ulicu da izađeš. Ili bar na izbore. Vlast se ne ruši na portalima. Ja sam svoje odšetao, odzviždao, tukao se sa idiotima 10 godina. Ako mislite svi vi da ćete ovako nešto da promenite – jok. Ili 80% na izbore ili na ulicu. A ovo drugo je nemoguće ako se na prvom ne pobedi, pa ti vidi

    2. Nije vam palo na pamet da je Srbija pristala da bude test kunić za ISPITIVANJE vakcina a ne za zaštitu gradjana?

      1. Naravno da im nije palo na pamet pošto takvi i nemaju na šta da im padne. Oni kao papagaji ponavljaju šta im vođa kaže.

  5. Penzije 270 prosečne – a onda kaže „…Čestitam Ani Brnabić i Siniši Malom da dobrom vođenju javnih finansija…“. Ovo je za plakanje i za momentalnu smenu

  6. Stigla mi radna dozvola pa predao sve neophodne papire za vizu. Svima koji slave sretni praznici. Sto se tice napada, stvarno je previse izmisljotina…

  7. Ne mogu da verujem da bi neko prisluskivao Vucica. Ispada da ima neka organizacija u Srbiji koja je iznad drzave !? Ko bi to mogao biti ?

    1. Hoce da se poistoveti sa Titom koga je navodno prislusivao Rankovic i to je bio razlog za njegovu smenu.Ko je sada Rankovic? Sta to znaci da sluzbe bezbednosti nista ne znaju i da to nisu sprecile?Ili je izjava Vucica laz, ili su sluzbe nesposobne!

      1. Kad bi on hteo da se poistoveti s Titom onda ispada da hoce da kaze da se UDBA nije menjala jos od druga Leke,…ma ne mogu da verujem ? Ovaj Makijaveli kanda je nesto napipao vruce. Auh.

    2. Ministar policije,Vulin, je mogao da ga prisluskuje. Ili eventualno, B.Gasic, glavna faca BIA iliti ministar vojni, Stefanovic.Svima njima je dostupan zabrinuti predsednik AV. Opasni elementi su obicno oni oko njega.

  8. Godine koje su pojeli botovi. Jadan vas prepodobni prisluskivan, vredjan, napadana porodica ma mukica jedna.

    1. Pa zar nije?Svakodnevno smo svedoci kako ga zovu, ali je problem kako nazivaju njegovu decu, a roditeljima je najteže kad mu napadaju decu.

  9. „…videćemo na stvarnom poligrafu i sa stvarnim poligrafskim pitanjima..“
    Znači postoji i onaj drugi poligraf i druga pitanja….

  10. Ali cemu prisluskivanje, kada ovaj covek ceo prica na televiziji? Jedino ako tokom reklama kaze nesto bitno…

  11. Ako neko prisluškuje predsednika ili ako ugrožava njegov život i živote članova njegove porodice ,znači da službe koje su zadužene za bezbednost ne rade dobro svoj posao.Danila,Milicu ,a i Vukana sam predsednik je isturio u javni život još kao maloletne.Odlasci na glasanje,slike i snimci u časovima opuštanja,šetnje,uspeh u školi,posao koji rade,bolnički dani,pokloni iz SADea od Trampa,prisustvo na sportskim susretima,slike sa druženja u prisustvu političkih funkcionera,…..Ima još političara koji imaju decu o kojoj se ništa ne zna,niko ih ne spominje i ne napada.Pitanje je koliko su deca donela glasova tati na izborima(da li je to manipulacija ili zloupotreba)?

  12. Pitaju ovde zasto mi imao 4 vakcine, jedini u svetu. Zato sto pabircimo gde stignemo. Kad neko kupuje kako treba, kupi na jednom mestu, a mi gledamo st aje ostalo, 6 hiljada Fajzer, 15 hiljada Sputnjik…

    A sto se tice Kipa slobode, pa bas je za poredjenje sa Nemanjom. Koliko znam po glavi Kipa slobode moze 10tak ljudi da se seta. Ukupna visina je 93 metra, a Nemanje 23 metra. Naravno i cena bi trebala da je proporcionalna…

  13. Bas mi vas je zao!Obezbedio si i cukununuke svojim bavljenjem politikom,eto sta si im uradio.

    1. Ima li relevantih dokaza za to, ili moramo da verujemo po automatizmu, samo zato što je on u pitanju?

  14. Prvog dana 2021. godine stupaju na snagu novi zakoni, počinju da važe neka nova pravila i nova poskupljena Vozači bi već od sledećeg meseca mogli da očekuju nove cenovnike na benzinskim pumpama. prvo poskupljenje cigareta biće već u januaru i to za 10 dinara po paklici. Od 1. januara će građane dočekati još viša taksa za javni medijski servis. Novosađani će, prema novom cenovniku prosečnu cenu kvadrata plaćati oko 3.000 dinara više i to pretežno u urbanim zonama grada. U Beogradu cena za isporučenu vodu i odvođenje otpadnih voda za sve kategorije potrošača od 1. januara skuplja za pet odsto. Cena PCR testiranja raste za 50 odsto od prvog januara, po novoj odluci Vlade. Naknada za podsticaj povlašćenih proizvođača električne energije, koju plaćaju građani i privreda, biće uvećana od 1. januara 2021. godine za oko 4,5 puta. Osnovne bankarske usluge, koje koriste praktično svi koji imaju račun u banci, biće u narednoj godini skuplje za 15 do 60 procenata. Struja u Srbiji poskupeće od 1. februara 2021. godine u odnosu na postojeću cenu za 3,4 odsto, objavila je Agencija za energetiku. Dragi sugradjani srecna vam bila nova 2021 godina ! Ako to dopuste moderatori Danasa .

    1. Samo naprednooooo u platinasto dobaaaaaaa. ( Ona se vadi ispod zemlje samo da vas obavestim).

  15. Ovo je na parnim stranicama , a imaju i one neparne u knjizi istorije.Da pogledamo samo jednu od njih. Vratimo se na početak priče malkice u prošli vek.Ko je spremao kačamak devedesetih..i jedno pitanje
    Sme li se znati koliko je onda koštao spomenik koji smo mi gradjani platili ?

  16. ‘Ajde!?
    Ma da!
    Do sada, od kada si OSEDLAO ovu jadnu i tužnu državu, obavestio si nas da su te najmanje desetak puta državno „udarili“ i najmanje desetak puta lično atentatovali.
    Ne boj se, pametni ne atentatuju, pametni NAPUSTAJU ROĐENU ZEMLJU.
    Atentatuju ktiminalci i huligani koje ti svesrdno štitiš i neguješ.
    Do kraja života sa OVOM POLITIKOM, dlaka ti sa glave neće faliti, osim iz bioloških razloga starenja.

  17. Drzavni udar je kada se urusavaju institucije, Ne postuje se Ustav, zakoni i sopstvena ovlascenja. Nije slucajno sto se ovakve tvrdnje javljaju paralelno sa spinovima o Jovanjici. Da li se planiraju neke cistke, a ova izjava ih samo dodatno opravdava?

  18. Kojem idiotu pada napamet da ove priglupe botove salje na sajt DANAS-a.
    Da li stvarno misli da oni mogu uticati na misljenje stalnih citaoca ovog lista!
    Kakva notorna glupost i nesposobnost!

  19. Jel može neko stručan da objasni našem voljenom Usniji da postoje stari mobilni elefoni koji ne mogu da se prisluškuju. Mogu da se kupe na oglas za 10 evra.

  20. Opet atentati i napadi na preCednika, redovni i vanredni.
    Sada ga ponovo prisluskuju jer je navodno bitan.
    Mucenik.

    1. U doba epidemije rastu plate i penzije, i dolaze nove investicije, tako nema razloga za sramotu.

  21. Očekivala sam da bar za praznični broj nećemo videti i čuti Vučića. U normalnoj državi i treba da predsednik čestita građanima Novu godinu i to je to. A ne da slušamo jadikovke o prisluškivanju. Ali mi predsednika svaki dan slušamo i gledamo pa je mogao da preskoči bar ovaj dan. Što se prisluškivanja tiče, čemu čuđenje!? Pa kod nas postoji predstavništvo CIE, Mosada, MI6, KGB-a i ostalih sitnijih špijuna. Možda se Vučiću priviđa da je šef ovih organizacijja Đilas. Stvarno smešno!

  22. Znači, bićemo prvi u Evropi i u kategoriji „Državni udari i kako ih steći“.

  23. Svi na vlasti i u komandnom lancu polcije , vojske DB a su tvoji ljudi. Ako si prisluškivan znači da ti tvoji rade o flavi i prave „državni udar“. Za to ne prozivaj nikoga van svoje stranke i zapitaj se da li si u njima preko guše više kao i narodu koji ima još uvek malo mozga. Da ti nisu opet krivi Đulas, Šormak, pokojni Đinđić, Mirko i Slavko, Nikoletina Bursać, Stepa Stepanović, Živojin Mišić i svi oni koji neće ili ne mogu da misle tvojom glavom?

  24. Kao što se zna, bila je prisluškivana i Angela Merkel pa joj nije ni palo na pamet da kaže da je to bio direktan pokušaj državnog udara. Da je tako nešto izjavila, bila bi ismejana od celokupne nemačke javnosti i štampe.

    1. Samo izvolite, za godinu dana su predsednički izbori, pa glasajte i menjajte, i nikako drugačije od toga.

  25. Ko jos „veruje“ ovom Baronu Mithauzenu na uzurpiranom „prestolu“ u kidnapovanoj drzavi Srbiji. ON cim zine slaze a mislim da je odavno presao crtu normalnog bica i da je ozbiljno presao na onu drugu stranu koju jedino strucnjaci mogu da resavaju. Strucnjaci za popravku „sive mase“ po imenu mozak.

  26. Koliko se covek moze spustiti nisko, to íz da u u Dan nam ON pokazuju.
    Prosto mi je zao sto Nusic ili Andric nisu Zivi, bilo bi dosta materijala za obojicu!

    1. Ovde nedostaje Domanović, on je bio više usmeren na opisivanje celokupnog naroda, Nušić se više bavio pojedincima.

  27. Misao iz strpa „Alan Ford-“Jedan za sve, sve za jednoga.” reče Broj 1 deleči platu ekipi iz cvećare.

  28. Kad je vec pomenut „Frans“ u katastru se ne moze naci podatak o vlasniku podignutog objekta, a podignut je bez gradjevinske dozvole na gradskom zemljistu. To je izgleda pitanje za zamenika gradonacelnika koji se hvalio rusenjem bespravno podignutih objekata.

  29. Ako je to ‘Drzavni Udar’, … kako li se onda zove onaj koji je 1999 nadgledao prisluskivanje Curuvije, kao milosevicev Ministar Informacija?
    ‘Prevrtljivi sociopata i lazov, bez karaktera i principa’?!

  30. 10 godina si na vlasti,postavio si svoj kadar svuda . Nemoze covek nista da uradi dok mu iz sns ne odobre a odobravajubsamo svojima. Pa ko te prisliskuje lazovcino.Do duse mozda si i glup pa si postavio nekog iz opozicije da te prisluskuje. U tom slucaju nije da si samo glup nego si imbecil kad ovajo glupava i nesposobna opozicija moze da te prisluskuje. ZASTO SE NE UDRUZITE SVI VI POLITICARI I NE SKOCITE ZAJEDNO U DUNAV SA ZIDA H.E.DJERDAP ,DA BI VAS VODA ODNELA U RUMUNIJU A MI GRADJANI NAPOKON POCELI DA ZIVIMO KO LJUDU!!!

  31. Dokle će ovaj čovek da kuka, te ga ubijaju te ga prisluškuju. Ajde ućuti već jednom, dosta više. Svima si se smucio.

  32. Muka nam je od kukumakanja AV a sto se rice vakcina moja ih familija nece primiti,hocemo da ostanemo zdravi,necemo ruski rulet s vakcinama.

  33. Ocigledno je usledio dramatican pad popularnosti, pa AV da malo digne temperaturu i pokusa da se predstavi kao zrtva? Ima li jos naivnih (ili glupih)??

  34. Председник и директор БИА сигурно су чули да се и пријатељи а не само непријатељи прислушкују. Пре неколико година је била афера са прислушкивањем Ангеле Меркел од стране УСА. Пре неки дан је после 30 година робије у УСА изашао изараелац…

  35. bas me zanima kako ce izgledati njegov kraj. da li ce „puci“ kao onomad kad je zaglavio na VMA ili ce u sred nekog javnog nastupa onaj „drugi“ da iskoci iz glave?

  36. Možda, a to kad bi ON bio država kao što umišlja u svojoj bolesnoj glavi.. Obzirom da ON nije država, ovo je samo još jedna besmislena i smešna floskula koju prosipa kad ne zna ništa drugo da kaže..

  37. Ko bi tebe prisluškivao, jado, pa nismo svi retardirani. Kad si toliko „transparentan“ kao što se puvaš, čega se to plašiš. Nema potrebe da te iko prisluškuje, uskoro će svi papiri sakriveni pod famom „državne tajne“ na Sunce dana, pa ćemo da vidimo čega se bojiš. A da ti pravo rečem, da sam na tvom mestu i ja bi se bojao, umal ne reko us.. bi se od straha.

  38. To za prisluskivanje ako je tacno treba da pozoves na odgovornost Gasica,Stefanovica i Vulina,jer su im sluzbe suplje.

  39. Boze moj, nije samo g.vucic prisluskivan.svi se oni cak izmedju sebe prisluskuju.nista novo!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.