Vučić: Bog otac ne zna gde su otišle pare za zdravstvo

Ostavite komentar


    1. Тако је.
      Ја мислио да прворођени зна све, кад оно…

  1. …opet laže, mada za ovo da ne zna gde su pare potrošene, to mu verujem…nek pita svoje lopove iz napredne sekte na šta su potrošili pare…

  2. Da te pare nisu odneli fantomi iz Savamale pošto se i njima izgubio svaki trag?

  3. Vrlo dobro on zna gde su pare otisle. A zna i to da pare ne idu tamo gde bi trebalo.

  4. zna neko sigurno, resorni ministar npr koga agresivno cuvaju od prozivki. Ana Brnabic smatra da su to sve neosnovane prozivke – da li ce sada da izjavi i da Vucic ne zna sta prica i da Loncar ostaje ministar jer ne moze ona da smenjuje ministre zbog kojekakvih glasina?

  5. „Bog otac ne zna gde su pare otišle“!? Znaš Vučko. Znaš. A ako slučajno neznaš pitaj batu. Možda ti kaže tačan iznos.

  6. Kako se AV – AV pravi nevest! Pa sto ne pita „predsednicu vlade“. Mozda ona zna. Ha ha ha

  7. Sad ćeš mladi lekarski naraštaj da učlaniš kod sebe u stranku, i onda će posledično da poteku pare u zdravstvo. Što se stalno pitaš gde su novci( ovde konkretno za zdravstvo), i stalno impliciraš da je neko drugi pre tebe i tvojih napdnjaka te iste pokrao, pa ti ih imaš sada napretek u Zlatnoj Srbiji.

    Poštovanje Redakciji Danasa

  8. Ako on ne zna, neka državni revizor podnese narodu izveštaj gde su otišle pare.

  9. Neverovatno.
    Ne verujem šta smo sad čuli.
    Da li smo svesni da je ova izjava dovoljna samo i jedino za pad vlade?
    Ili smo svi otišli dodjavola.

  10. Kontrola u zdravstvu mora da se pojaca .iz budzeta se izdvaja 20% za zdravstvo.

  11. Vučiću, mani sada „Boga Oca“ nego (mi) odgovori na sledeća pitanja:
    (1) da li si ikad preslišao Tomicu Milosavljevića koji je, kao „expert“ G17 8 godina (koliko se sećam) bio ministar zdravlja po pitanju novca (i stranih donacija) za zdravstvo ?
    (2) da li je iko ikada proveravao odakle novac za ovolike privatne klinike i poliklinike u Beogradu? Kod svih je enterijer besno uradjen (mermar, granit, keramika), prvoklasna medicinska elektronika, elektronski uredjaji najnovije generacije i sl. ?
    – Bilo bi jako zanimljivo videti koliki je bio „početni kapital“ za osnivanje takvih klinika jer se dosta njih hvali kako su počeli sa radom još 90-ih godina.
    – Kraće rečeno – ko su osnivači/suosnivači ili akcionari i odakle im pare za zidanje ili otkup i temeljnu adaptaciju postojećih objekata?

    1. Zbog onoga „počeli sa radom još 90-ih godina“ trebalo bi „intervjuisati“ i tadašnjeg ministra zdravlja Milovana Bojića (JUL pa SRS).

  12. Nije mi te zao…..ali mi je zao nas sto ti neko ne pomogne, ovo je preozbiljno

  13. Sta je ovo, kakva je to izjava, ni srama ni stida, kad se narod osvesti videce se gde su pare, za pet sest godina, lopovluk u Srbiji u kontinuitetu od dolaska DOS-a na vlast, samo se smenjuju i svi obecavaju da ce se boriti protv korupcije, da moze da vidi Verica Barac Vucicev lopovluk, i samo niko da kaze kakve su to bolne reforme sem PLJACKE trpeljivih penzionera

  14. Koliko autoputeva je izgrađeno, pa „Beograd u vodi“, koliko je para u nesvest bačeno, a kiša odnese Beograd, Šumadiju, u Vojvodini ljudi nemaju pijaću vodu, a u planu je ulaganje pet do deset milijardi evra. Ovde jebe lud zbunjenog?Vlasnik Srbije o svemu vodi računa i u sve se meša znao ili naumio. Jedino ne zna gde odu pare 20% BDP namenjeno zdravstvu. Zna možda Lončar, no to nije njegov posao. On obeća povećanje plata lekarima i medicinskim sestrama i braći za 10%. To obeća podosta ranije, a nije ispunio, lažovno obećanje. Lažima medicinare neće moći da zadrži u zemlji Srbiji na brdovitom Balkanu za 60.000 dinara plate, a s druge strane Jorgobanka gura sebi 6.000 evra, Pavle Petrović 3.000 evra, Bajatović, ni on jadan ne zna, oko 30.000 evra, činovnice i čistačice u predsedništvu ne primaju plate niže od 100.000 dinara i predsednik priča priče da bi pričao nebuloze i bajkolaži, a nezna gde idu pare namenjene zdravstvu, šije mu ga Đuro?. On i ne treba sve da zna, a zna jer je izabrao saradnike klimoglavce, poltrone dupelisci i kojekakve partijske poslušnike i klimoglavce, a i zato je najpametniji najviše radi i uči ruski jezik (po dva, tri dana ne spava, a hrče, kao hračak i pacov, na sastancima). Da mu nije Brnapička pri ruci šta bi radio? Halucinirao bi kako vodi najbogatiju i najnapredniju zemlju na planeti ovoj.

  15. Bog otac, stvoritelj neba i zemlje je je svemoćan, sveznajući, sveprisutan, nepromenljiv.
    Jevanđelje po Jovanu 10:30

  16. Hahaha otićićemo svi, ostaće nepismeni i članovi stranki hajaha

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.