Vučić : Bošnjaci treba da budu više zastupljeni u državnim institucijama 1Foto: FoNet/Milica Vučković

Predsednik Srbije, čije ime nosi izborna lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS), ocenio je večeras na predizbornom skupu u Novom Pazaru da u svim državnim institucijama Bošnjaci treba da budu više zastupljeni.Vučić je u Sportskoj hali „Pendik“ rekao da, iako neki tvrde suprotno, on podjednako brine o svim građanima.

“Srbija je jednako vaša koliko i moja i morate da imate jednaka prava.

Država zato jednako ulaže ovde, kao i u ostalim delovima Srbije“, kazao je Vučić.

Aktuelni predsednik Srbije je članovima i simpatizerima partije kojoj pripada (SNS) i Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) nabrojao infrastrukturne objekte koji se u Novom Pazaru i Sandžaku grade, ili će se graditi, kao što su Klinički centar, autoput preko Pešteri, srednja škola u Sjenici, stadion.

„Mi uradimo sve što obećamo, iako ponekad kasnimo“, rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da svi infrastukturni radovi nisu i dovoljni, i da će dovođenje ozbiljnog investitora, „koji bi Novi Pazar pretvorio i u industrijski centar“ biti veliki uspeh.

On na skupu nije jasno odgovorio na molbu koju je prethodno izneo predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim LJajić da Srbija u Ujedinjenim nacijama ,pošto je prethodno bila uzdržana, glasa za rezoluciju u korist Palestinaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari