Vučić će se približiti Moskvi, ali neće „zahladneti“ prema Erdoganu

Sagovornici Danasa o reagovanju predsednika Srbije na najavu da će Turska lobirati da što više država prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Ovo je kao novinarstvo? „Diplomatski krugovi“, „nezvanicna saznanja“ bla, bla… Komedija.

  2. Draga M.Stojanovic,nema potrebe za ovakvim tekstovima.Srbija čeka ostavku A.Vucica i hitne istrage u korupcionom i zločinackom vrhu vlade.

  3. Predlog uredniku: Ne objavljivati izjave AV koje vodi u izbornoj kampanji. Ko o cemu, a mi citamo o NJEMU! Sta je kazao, gde se slikao, sta je obecao ili slagao… Smatram da je dovoljno objaviti vest o AV ako je vezana za nesto zbilja vazno. Nije potrebno da i Danas, objavljivanjem njegovih protivustavnih akcija i izjava, ovom coveku daje na znacaju. Da li je neko od analiticara pomenuo da nam se moze dogoditi da SVI ugovori koje je potpisao predsednik (ako on uopste nesto potpisuje – mozda samo nalozi poltronima sta da urade) budu osporeni?

  4. Vratite se profesionalnom radu a ne senzaciolistickom.

  5. Srbija ce raditi ono sto je u skladu sa njenjim nacionalnim interesima a na ekonomskom planu je neminovno saradjivati sa svima ako zelite da uspete.

  6. Iskreno ovo je nase najbolnija I najteza tacka.Zelja mi je da se pitanja KIM rese I da zivimo u miru

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.