Vučić će učestvovati na COP26 u Glazgovu

Ostavite komentar


  1. Ovo će biti sjajnna prilika da se još jednom vidi koliko se Aleksandar Vučić i Srbija zalažu za očuvanje životne sredine i bore protiv zagađivača.

  2. Zemlja u kojoj je nemoguće da se diše i svetski je rekorder u trovanju svoga naroda ide da im priča Koko je to uspeo?!Ma bravo predsedniče.

  3. Srbija je voljna da da svoj doprinos u smanjenju emisije štetnih gasova, jer smo svesni značaja života u zdravoj okolini.

  4. klimatske promene su globalni problem koji svi zajedno treba da resavamo a svi smo svedoci ucestalih naglih vremenskih neprilika i velikih susa

  5. Lada neko je cenjen u svetu, kao što je to Vučić ni ne izostaju pozivi na najznačajnije skupove u svetu.

  6. Značajan sastanak za našu zemlju. Naši građani se plaše promena i ne prihvataju ih lako. Sa druge strane svesni su da treba zaštiti svoju okolinu i raditi na ekologiji. Značajni projekti biće realizovani i treba ispratiti sve za zdravlje građana.

  7. Srbija ce biti deo neceg velikog, ovo je lep pomak. Da i mi ucestvujemo i da bude od pomoci koliko god mozemo da nasa planeta ne pati.

  8. Ha,ha,ha … što kaže narod zaludan pop i jariće krsti.
    Kakav je on faktor tamo ? Nikakav, mali crvić koji ide da nekog za slikanje ulovi u hodnicima.

  9. Ovi polupismeni botovi,cak ni da kuckaju po tastaturi ne znaju !! Na stranu sto su im „komentari“ sve gluplji i gluplji !!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.