predsednik aleksandar vučićFoto: FoNet/Milica Vučković

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je građanima Srbije Novu godinu uz video snimak na svom privatnom Instagram nalogu.

Uz video snimak koji je podelio kratko je napisao „Srećni praznici“.

On je već ranije danas čestitao građanima praznike uz poruku da je prethodna godina, kako je naveo na Instagramu, bila teška i izazovna, ne samo za Srbiju, već i za ceo svet.

„Ipak, sa nadom i snagom kakvu ima retko koji narod, naša zemlja je odlučila i potvrdila da nema stajanja. Dobili smo ogromno poverenje građana, kako bismo nastavili da gradimo osmeh naše Srbije, ulažemo u obrazovanje, nauku, zdravstvo, infrastrukturu i opšti razvoj, sarađujući sa svima, uz očuvanje tradicionalnih prijateljstava“, naveo je Vučić.

Istakao je da mi više ne čekamo prilike, već ih stvaramo, a kada postane još teže – setimo se zašto smo počeli i za koga sve ovo radimo i tada svaki napor postaje daleko lakši.

„Dragi građani Srbije, želim vam svako dobro, zdravlje, uspeh i napredak! Da u veselju i sa nadom dočekujemo svaku sledeću godinu, uvereni da možemo da ostvarimo sve snove za naše porodice i našu jedinu, najlepšu i ponosnu Srbiju! Srećna nam svima Nova godina! Idemo dalje! Živela Srbija“, poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari