Vučić čestitao Novu godinu građanima na Instagramu

Ostavite komentar


  1. Ja bih takodje njemu porucila isto to. A posebno da se ne svadja sa neistomisljenicima, da pogleda i preispita sebe, da se u dobru ne ponese, da se u zlu ne zanese, da nikad vise ne laze, da bude human i ima saosecanje, da ne mrzi protivnike, da ne sudi drugima, jer niko nije, osim univerzalne inteligencije, ovlascen da sudi. Zelim mu dobro zdravlje.

    1. Eeeee baba,baba, izgleda da si počela da pišeš srpsku verziju “nemoguće misije”. Mentalni bolesnici sebe NIKADA ne smatraju bolesnicima niti preispituju sebe.

    2. Ukratko, želite da Vučić više ne bude Vučić.
      Iz čega zaključujem da v,i uprkos tome što se potpisujete kao „baba“, i dalje verujete u Deda Mraza. Jer jedino on, ili neki drugi autoritet s jakim natprirodnim moćima, može da učini da Vučić prestane da bude Vučić, nego neka druga razumna, normalna, saosećajna, velikodušna i prijatna osoba!

  2. Berzanski trgovac ljudskim dušama i našim novcima, opet nam nudi svetlu budućnost na odloženo. Pa ko proguta proguta. Sretna vam Nova.

  3. Srećan sam što nemam istagram, facebook, i sl. zar nam nije dosta tv-a sa naconalnom frekvencijom, još će i iz fpajza da iskoči,…..ili frizidera.

  4. A šta ćemo sa ružnim uspomenama na tebe i tvoju filozofiju naučenu od ratnog zločinca?

  5. Šta muslite, šta on vidi kada se pogleda u ogledalo? Da li je moguće da ovakva struktura ličnosti postane bilo šta u bilo kojoj zemlji na svetu. Laže svaki dan o svemu ,tako da je logično zaključiti i da laže u svojim željama upućenim narodu.

  6. Ajd što Presednik cestitao
    Al što su Djilas Jeremic Obradovic Zivkovic Stefanovic
    Cestitali novu godinu
    Svaka im cast culo se do kraja sveta

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.