Vučić: Činićemo sve da se ne ponovi 1991.

Ostavite komentar


  1. Napaćeni balkanci i posle 20 godina od rata još nisu spremni za ozbiljan suživot.A kad ćemo živeti..?

  2. Istina je da mi imamo različite poglede na događaje iz prošlosti i teško ćemo ih menjati, ali upravo je zato važno da govorimo o odnosima u budućnosti. Za Srbiju je važno da se ekonomski razvija, ali samo pod uslovom da očuva mir u Srbiji i celom regionu. Jako je zapravo važan ekonomski odnos.

  3. Posledice Neprestanog Nespavanja, uzrok su ovakvog,,napreDno,uznapredovanog zaboravitisa, za sopstvene,,minule radove,,.posebno iz ,,slavnih,,Im vremena ,,90 Tih,.Neprođe nijedno,,saopštenje ,, a Da,lider,Balkana,, a i šire,,, Bar Malčice Neoplakne usta Tadićem, Pa,,Zaboravio,,Da Je,,Gazda ,,Mile Ronhil,, iz Laktaša Bio na Mitingu s Tadićem, u Beogradu,zbog čega je isti ,,slučajno,,pogubio,mnoogo glasova iz Znanih razloga.oO ostalim ,,tekovinama, mirotvornog ,,nam ,,lidera nema se Išta Zaboraviti postoje oni,,saveni,,snimci,na you tube, da On Nezaboravi svoju javno izraženu radost posle egzekucije dr Zorana Đinđiča jednog 12 marta 2003gde je Politička zapoves Z+Trijade sps srs sada,sns,i jul bila, na,,sreću,,Srbije, i građana Joj,PatriJote I Izdajnici,,Iliti Lokatori i ,,borci,, za Veliku Srbiju s granicamaK.K.V. Aovde i dalje žive,ološi,,koji Nezaboravljaju,, divote,,ovakvih,,Filantropa, i Mirotvoraca,, sa poznatim,,kolateralnim štetama,, Da se Obezbedi,, od,,ološa,, baš se potrudio l da sakupi svoje stare saborce,, kontraverzne,bizmismene i ,,udarnike,, Njegovih svetonazora.

  4. Opet, parada i prenemaganje za javnost.Ocekujemo da od Vulina, Dacica i Stefanovica saznamo sta Vucic mislio

  5. teško narodu, kad jurišnici iz devedesetih govore o miru, a po običaju sve rade suprotno. zašto se vučić na vreme i javno nije suprotstavio0 dodiku i njegovom referendumu, nego kasno i stidljivo.

  6. Narod u RS hoce referendum i svoj dan koji ce da obelezavaju. Mi kao drzava ne moramo da se slazemo sa time ali moramo da postujemo odluku naroda u R. Srpskoj.

  7. Podrska Srbima sa leve strane Drine ne sme da se dovodi u pitanje. Dobra je odluka da se ne mesamo i naredjujemo njima sta da rade.

  8. Srbija izbegava da odgovara na provokacije upravo jer joj su mir i stabilnost u regionu na prvom mestu.

  9. ma mi cinimo ali da li cine I drugi ? ne bi reko neki bi to zeleli ponovo ali dok je ovakvih odgovornih politicara u srbiji dzaba im trud!

  10. Za obe zemlje je veoma bitno da se razvijaju, u interesu im je da se poboljšaju odnosi izmedju ove dve zemlje, ukoliko mogu da se obezbede mir i stabilnost ovih zemalja. Ništa se ne može postići ako postoji napetost izmedju Srbije i Hrvatske niti treba zaoštravati odnose između njih.

  11. Nama je potreban mir, nama su potrebna radna mesta, investicije, prosperitet, bolji život.

  12. Kada bi se ostali trudili samo bar jedan delić koliko se trudi Vučić… zapadni Balkan bio bi najstabilnija regija Evrope.

  13. Ne daj bože da se ponove 90 godine. One su nas koštale previše, u svakom pogledu. to nebi želeo nijednoj državi da se desi, pa ni najgorem neprijatelju. To se mora sprečiti

  14. Колико сам о ботова има на овом сајту. Пре свега истина је само једна и недвосмислена, а заснива се на чињеницама. ““““Право на више истина““““ не постоји и тако се треба поставити и према БиХ и према ХР. Срби у РС имају право да изађу на референдум и да одлучују о чему год желе и како желе. Нико их у томе не може спречити нити омести. Када се ради о правима Хрвата и Муслимана све је дозбољено и све је у складу са ““““европским цивилизацијским нормама““““, а када се ради о праву Срба онда је то дестабилизација Балкана.

  15. I cinimo sve sto je u nasoj moci da odrzimo mir u regionu sad kada su svi nesto protiv nas.

  16. Premijer Vucic donosi pametne odluke u situaciji kada je tesko ostati normalan.Nikad nam teze bilo nije.

  17. Samo dijalog, susreti, mudrost u pregovorima i nadam se da ce sve strane biti dovoljno pametne, jer rat nam nije nista dobro doneo, i nikada nikome nista nije dobro doneo, Pokusajmo se koliko toliko ujediniti na Balkanu i r4aditi zajedno u interesu svih nas.

  18. Odluka koju je Vucic doneo je veoma zrela politicka odluka i u najboljem intsresu za sav nad narod.

  19. Srbija je napravila dobar i odgovoran potez, jer mir i stabilnost u regionu su na prvom mestu.

  20. Ukoliko odnosi između Srba i Hrvata budu dobri, stabilnost na Balkanu je,skoro, izvesna.

  21. Uopste ne sumnjam u Vucicevu politiku jer je on mudar drzavnik koji radi u interesu Srpskog naroda

  22. Treba donositi odluke koje bitne za Srbiju. Saradnja sa Hrvatim, tačnije unapređenje odnosa sa Hrvatskom doprinelo bi ekonomskom razvoju naše zemlje. A unapređenje tih odnosa je u interesu kako Srbije, tako i Hrvatske.

  23. Verujem da ova dvojica kao deo ekipe koja je kreirala 90-te imaju znacajno iskustvo.
    To sto se danas ogradjuju od tih svojih zlatnih godina dovoljno govori o njima, kao tesko shizofrenoj ekipici muljatora .
    Dobra je samo politika koja im donosi solidnu kolicinu vlasti i jos solidniju kolicinu parica…
    Ipak , moram reci da svako zasluzuje svoju vlast.To je cinjenica !

  24. Veoma je vazno da se govori o odnosima u buducnosti.Za Srbiju je jako vazan,ekonomski razvoj.Takodje je bitno da se vodi politika mira,i stabilnosti.

  25. Zbog nase dece koja nisu prezivela devedesete a i bombardovanje ,molim vas odrzite mir i smatram da smo pametna nacija i da trebamo sve da ucinimo kako bi ziveli u zdravoj sredini.

  26. Da li to znaci da Vucic odustaje od svojih izjava tipa – 100 Bosnjaka za jednog Srbina?

  27. Od izuzetnog znacaja je da se ocuva mir u nasoj zemlji Srbijici a i u regionu kakao bi generacije rodjene nakon 2000 ocivale svoje zdravlje i psihicki mir i kako bi deca imala detinjstvo bez trauma i briga.

  28. Nije lako voditi poštenu i principijelnu politiku u ovakvom okruženju. Kako na unutrašnjem, tako i u na diplomatskom planu.

  29. Mogu da pricaju sta hoce ali Vucic je resio neke vrlo teske izazove koji su u proslosti izrastali u ozbiljne probleme dok je on to lepo kanalisao bez posledica.

  30. MIslim da situacija nije dosla do te tacke usijanja, kao i to da sam uveren u stabilnost u regionu

  31. Ne verujem ni jednom politicaru koji je devedesetih bio za rat, na kojoj god strani da je bio, da je danas drugaciji. Nema tih okolnosti pod kojim ce se vuk pretvoriti u jagnje.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.