„Vučić da uvede sankcije Rusiji“

Politička grupa Socijalisti i demokrate u Evropskom parlamentu pozvala predsednika Srbije da napravi jasan proevropski izbor

Ostavite komentar


  1. To nije nikakav „jasan proevropski izbor“, nego je samo jasan antiruski izbor.

    Da bi se danas ostalo normalan, zameni „Rus“ sa „Jevrejin“ da vidiš o kakvom evropejstvu se radi…

  2. Ukoliko AV uvede Rusiji sankcije onda će to biti njegov konačni kraj. Nadam se da je za toliko pametan da to ne uradi.

  3. Koliko vidim, nas se sećate samo kad vam je nešto potrebno, a na našu štetu… ipak mi nismo u EU, a dok ne budemo ne očekujte da podržimo loše i brzoplete odluke !

  4. Ko su ovi likovi što nam drže predavanja o demokratiji koliko ja znam svi oni imaju fašističku prošlost

  5. Tako je Maco, tako je Pero..Srbi uzmite sekiru i tresnite se njome u glavu pa ce vam sargarepa na stapu biti blize!

  6. Kakva EU i socialni demokrate. Sve je to „made in usa“ Lopovi. Bezi od takvih saveznika.

  7. Mange se te vaše lažne demokratije i ljudskih prava. Pa vi ceo svet bombardujete i uništavati da bi vršili njihove resurse. Smučilo mi se od vaših prava. Šta će nam takva Evropa?

  8. Gdeje tu demokratija kada kažu : vučić da uvede sankcije rusiji.js tu samo konstsntujem dsje to direktiva ili je to ; nazovi- demon– kratija.

  9. Da li cete vec jednom shvatiti da narod Srbije ne zeli EU!? Ne treba nam neko ko ce nam crpiti resurse a davati nam na kasiku! I ako evropa zeli da uskladimo spoljnu politiku mora prvo da nas primi a cak ni tad Braci ne uvodimo sankcije! To je realnost!!!

  10. Da uvede sankcije i da se odmah obesi. Zar da nam komanduju agresori iz 1999-e?

  11. Demokratija je pravo na sopstveno misljenje, a ne prinudno nametanje tudjeg misljenja pod pretnjom raznim kaznama

  12. čistite vi po svojoj avliji i ostavite Srbe na miru.Koja ptica rano peva ta se idete u gnezdo.

  13. Srbske sankcije Rusiji bi zaustavile zelju za ratovanjem, u ruskom progonu Nacista i jos mnogo cega sto se nalazi pod tim plastom,razum je potpuno uklonio karakter logike u ljudima imam utisak

  14. Ruski gas se preko Ukrajine i dalje uvozi u pojedine drzave EU, Nemacke na primer, zasto Picula ne zatrazi od Nemacke da uvede sankcije Rusiji? Isto tako, kako Piculu ni9je sramota da se poziva na postovanje prava kada njegova drzava kao i vecina drzava EU ne postuju medjunarodno pravo i teritorijalni integritet Srbije, R1244 UN-a, Zavrsni akt iz Helsinkija ili Odluke Badinterove komisije a da ne spominjemo prava Srba u Piculinoj Hrvatskoj?

  15. Ma što bi mi radili nešto što nas uništava? Koliko godina nas lažete sa tim ulaskom u EU i što nekažete da jednostavno nećete da nas primite. Usput ste nam uzeli deo teritorije i to ste aminovali. Mi bi trebali kao Island da uradimo i ne znam zašto to nebi uradili.

  16. Srbija i srpski narod nikada nece uraditi nista protiv Rusije,Rusija i Kina su buducnost covecanstva

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.