Vučić: Dolazi vreme da se i ja vakcinišem

Ostavite komentar


  1. Јесу ли то те језиве информације којима претиш већ десетак дана?

    1. Neko vas moli da primite vakcinu, a vi to tumacite kao pretnju …strasno.

    2. A kakve veze ima sad ovo sa tim što Vučić želi da se vakciniše?!

  2. kada mi mogao sve vakcine da primi da se ne zameri prijateljima, ili je cekao reakciju posle vakcinisanja pa da se odluci za najbolju

    1. Ne, cekao je da mu prodje rodjendan, a mozda sada postao punoletan pa moze sam da odluci?

      1. Ne, čeka da mu se antitela koje ima malo potroše od pre par meseci kad ga nije bilo nigde 4-5 dana, kad su bili protesti u Novom Pazaru, pa morao da pošalje Brnabićku. Grehota da troši antitela za badava.

    1. Evo vec 7 dan kako sam u KKK ( kucni,kovid,krevet) tem >39c ,> 83 god.citam,komentarisem,ali malo komentara objavise.Imam i nocno bunilo,e to bunulo imalo je nekad u narodu i dobre osobine.Noc,cujem crvcka,kao da me podrzava,da se prenem iz bunila i napisem o cem covek u toj groznici razmislja,ja o vladi i njezinjom razvlascenju.Ne radi se ovde o nedaj Boze njezinom razvlascenju,vec samo moja zelja da se ona smesti u okvire koje joj dozvoljava ustav,gde je narod njih privremeno uspostavio da ih zastupa.Izlaskom iz ustavnih okvira i regulativa vlast vise ne postoji,ona prelazi u svoju ilegalu,koja se nekad nazivala hajducija.Verujem da mnogi ministri i njihovi saradnici/ savetnici nikad nisu proucili svoje obaveze da nebi presli toliko osetljivu crtu izmedju vlasi i onoga sto nema veze sa vlascu.Kako je vlast za sabe uspela da prigrabi ono sto joj nije u nadleznosti naj bolji primer je ; Jovanjica; i druge afere kojeima je kumovala.

      1. Koga je više briga hoćeš li se vakcinisati ili ne i kad i sa kojom vakcinom, od svega pravi cirkus.

  3. Ovaj covek sve pretvara u cirkusku samopromociju. „Rodeo, rodeo, veliki rodeo…“

  4. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave ja bih mu usadio antitela.

  5. „…Ko je rekao najsmješniji virus, nemoj da… “ ko li ovo reče? Ko može ovako biti grub?

  6. Da podsetim , Vucic je izjavio da je hronicno bolestan, ne navodeci dijagnozu bolesti. Kao hronicni bolesnik, mislim da on verovatno ne sme da primi nikakvu vakcinu.

  7. Da podsetim , Vucic je javno izjavio da je hronicno bolestan, ne navodeci dijagnozu . Kao hronicni bolesnik, mislim da on verovatno ne sme da primi nikakvu vakcinu.

  8. pa zato što nikada nije ništa radio i ne zna da zavrne rukav .

  9. Predsednik ΛV mesecima kalkuliše sa svojim vakcinisanjem. Najpre je čekao da si ugroženiji vakcinišu, zatim je obznanio da će se vakcinisati na svoj rođen dan, a sada ima problema sa ostvbarenje želje da se vakciniše kineskom vakcinom. Tu ima nesporazuma, sada kaže da će uzeti vakcinu za koju mu kažu oni, a ne zna ko treba da mu kaže. Sledeća izjava će biti da će se vakcinisati zadnji u Srbiji. Kako će to ostvatiti, ni on sam ne zna. Koliko je energiju i novca utrošio za nabavku, za sada,vakcine od četiri proizvođači, a biće ih još. Po običaju konkretno ništa se ne zna, a i nikada neće se znati. Neka narod nagađa, kada i da li će mu biti bolje, kada i kolika će iznositi milostinja koju mu poklanja i da li će je biti, jer i onako po rastu fantomske mere BDP ka\e da smo prvi u Evropi, a po tom istom realnom kriterijumu šesta smo beda u toj Evropi.Najgore prolaze ipak penzioneri, neračunajući beskućnike i oni koji nemaju primanja, osim milostinje vođe.

  10. Ne postoje mere protiv virusa vec virus zbog mera, a mere su uperene u gradjanske slobode i prava garantovane pre svega ustavom. Ne mogu zakoni biti u suprotnosti sa ustavnim nacelima.

    1. Koju pametnu stvar napisati za ovaj glup komentar, pitanje je sad???

  11. Mora da je Vucic prelezao na nogama Kovid 19 na samom pocetku ali mozda u nekom vaznom trenutku za drzavu kada neije smeo biti odsutan te nije smeo i da kaze ,popio antibiotike i prezdravio , do sada je imao antitela pa sada polako nestaju. Prosti je nemoguce da ga pored toliko susreta nije dobio a nije nosio ni masku ni rukavice ni vizir ni alkohol .
    Zasto su mladi tako nerazumni niti nose maske niti paze da ih je malo u grupi , cemu takvo neizivljeno ponasanje , pa tu se ogleda odgovornost ne smao prema sebi vec prema svemu ostalom .

  12. Aman više, anam. Pustite čoveka da se vakciniše. Šta je problem!?

    1. A ko smo to „mi“ kojima se obraćaš i koji mu dosad nismo dozvoljavali da se vakciniše?

  13. Stotine njih se zarazilo posle 1 i 2 doze vakcine..cuti se..poziva i dalje da se vakcinise..ocigledno nesto ne valja,zdravi su pozitivni i boleani posle vakcine i svi cute.Sta urafiti nekome od vas da ne daj boze neko izgubi dragu osobu jer vam je verovao?!vi ste monstrumi bez morala koji ljude guraju u nepoznazo po cenu zivota,nasih

  14. Da se prenese uživo na bar 15 tv stanica u subotu u 21.00 sve ostalo da bude zatvoreno,kafane pozorište,prodavnice delova za poljoprivrednu mehanizaciju,traktore,freze,berače i kombajne jer bitna je gledanost,sadržaj nije važan jer ga i nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.