Vučić: Doneo sam jasnu odluku, 10 godina na čelu stranke je dovoljno

Ostavite komentar


  1. Vreme je da na vrhu države budu mladji ili stariji , ali zato manje korumpirani, manje ucenjeni, i više okrenuti ka napretku Srbije kojoj pripadaju sopstveni prirodni resursi a ne ka Srbiji -koloniji, kao i ka potrebama srpskih gradjana a ne potrebama sns zgubidana koji žive kao „bubrezi u loju“ , ne radeći ništa ali zato lažu, kradu, slušaju i ćute na dugme, kad gazda kaže.

  2. 10 godina jeste Dosta ali ga juce ubedise sa dve reci da ostane jos….ocigledno da nije dovoljno deset godina.

  3. Mislim da,je glupost da treba mladi,sve d preuzmu,onda treba promeniti i zakon jasno je,definisano 5 god rad.iskustva i 3 kod na rjkovod.mestu,da bi bio finkcioner a da li je tako nije posfavljaju se nestrucni i umisljeni ljudi

  4. Nema boljeg kandidata za predsednika od Vučića, bar još 10 godina, da se Srbija potpuno preporodi.

  5. Ovakvog odgovornog predsednika teško da ćemo ikad imati i zato molimo ga da još jednom razmisli da i dalje idemo zajedno u pobede.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.