Vučić: Dužnost mi je da govorim istinu, ali to ne znači da se neću boriti za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Znamo da ti je dužnost da govoriš istinu. I da to priznaješ čak i u tvojoj govoranciji u Skupštini. Ali ako je tako, zašto oinda lažeš, kako Srbi kažu, DOK ZINEŠ? Navika i želja da straš Srbiju?

    1. Nije kumanovski sporazum nego kapitulacija. To kao predsednik veoma dobro znaš jer si bio u vladi koja je tu kapitulaciju potpisala.

  2. Potpuno podrzavam lonstataciju da je Vucic protivustavno predao Kosovo i Metohiju Albancima nakon krvavih sukoba koje je izmedjuostalih i on licno zakuvao.Sad se vadi majsore.Lako ces pred gomilom neznalica u Skupstini Srbije koji ne znaju gde je levo.Ceka te nemilosrdni SUD ISTORIJE!!! MOJI DEDOVI SU 1912 GODINE RANJAVANI DA BI VRATILI KOSOVO SRBIJI.KO TE OVLASTIO DA GA TI POKLANJAS ALBANCIMA.SAMO SE SETI KOSOVSKE KLETVE!!!

  3. Vucic i istina..Baron Minhauzen malo dete za njega.E Srbijo da li ces se ikada opametito.

  4. Bez podrške spolja Šiptari bi mogli samo da sviraju u frulu i da jure koze po livadama

  5. Pa narod od tebe Vučiću i ne traži ništa više nego da govoriš istinu, tj. da ne lažeš.
    Ajde, počni od Savamale. Ako priznaš istinu, glasaću za tebe, bez obzira što si kršio Uszav i zakone.

  6. Istina moze da nas boli ali neminovno je da je moramo prihvatiti, takvu kakva je zarad naseg dobra. Svako dalje odlaganje vodi nas u katastrofu.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.