Vučić: Francuska želi rešenje kosovskog pitanja

Ostavite komentar


  1. Francuska želi rešenje tako što bi se Srbiji (zauvek) oduzelo Kosovo i Metohija,na kojem bi se raširila nova šiptarska država na srpskoj zemlji!

    1. Presao sa Merkelove na Makrona , koja je razlika, pa svi nam otimaju , Kosovo, ali zato Vucic ima dramaticno fine prijatelje po svetiu, sve radi za dobrot, naroda , samo mi nemamo pojma koji je on G E N I J E , nemao nista i imacemo nista, a sta je to niko nema pojma

  2. Konačno vidimo rešenost jednu od velikih sila EU za rešavanje Kosovskog pitanja, nadamo se iskreno uskoro rešenju tog dugogodišnjeg problema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.