Vučić: Građani podržali predložene ustavne promene, za glasalo 60,48 odsto

Ostavite komentar


  1. Izašlo je svo napednjacko telo na izbore i sada se jasno vidi koliko ih ima…znači manje od 30% podržava ovu bandu naprednjacku.zato narode u aprilu pun gas i to je to

  2. Pa ko mu je to javio u 22 :18 kad u 22 :30 jos RIK nije imao zvanicnih rezultata ni o izlaznosti niti o brojevima !?

  3. 60% od ukupno izašlih od oko 30% ja bih se zapitao na njegovom mestu šta tu nije u redu,.znači to je birački telo SNS a.a pojedini i pod moranjem ko i obično. Tako se i Milošević zanisio pa puko.

  4. Laz, narod sve slikao , Zavetnici I Dveri sa patriotama . Svi veliki gradovi ubedljivo ljudi glasali za NE, cak su I uslikali listic. Sve su slikali dok su zavrsili brojanje.

  5. Čestitam građanima Srbije još jednom su pokazali odgovornost prema državi, oni su izglasali ustavne promene na referendumu. Jasno su pokazali svima koji su glasali i za da i za ne, to je bilo njihovo demokratsko opredeljenje.

  6. Deca se raduju bilo kakvoj igrački. A ti predsedniče se raduješ na izlaznosti ni 30%. Ej!!! Bilo je glasanje ustava. Isto kao ti što vladaš sa 27% glasača od 100% upisanih. Ja BiH se sramio.

  7. U ovoj zemlji uvek manjina ucestvuje zato sto mladi ni ne izadju na izbore nego cekaju prvu priliku da odu iz zemlje

  8. Beograđani, očekujte do 03. aprila neviđen pritisak i torturu od strane SNS analitičara i botova.

  9. Ponovo sa 18% (60% od 30% izašlih) kroje našu sudbinu. (Ne ulazim u nepravilnosti i mućke koje su standard za ovu ekipu). Sada opušteno možemo da blejimo ka ovce jer smo veće od ovih koje gajimo.

  10. Shvatite da to nije 39% protiv sns-a jer dosta njih je glasalo NE, kao i iz sps-a ali treceg aprila ce svi oni glasati za njih tako da vam nije dobra matematika.

  11. Kakve su to ustavne promene kada na referendumu ne izađe ni polovina glsača. Zakon o referendumu je velika sramota Srbije. U jednom trenutku skupo će koštati ovu zemlju i srpski narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.