Vučić i Brnabić se danas obraćaju javnosti

Ostavite komentar


  1. Malo zlata će da prodaju, da se ne bismo zaduživali i da cene ne bi otišle.
    Pa da nas obaveste.

  2. Nemoj čiča nemoj…platićemo čiča nemooooooj! Decooooo…oj decooooo! Bušiii…

  3. Živi nismo do večeras…..ona će da napravi neki uvod, onako namrgođena (ne zameramo, ima razlog), nakon toga prepušta reč šefu, onda će on da stenje i pravi pauze, pomenuće Spiegel, a za kraj će o Kosovu. Prove me wrong!

  4. Povod??? Zna se! Da uznemire gradjane, povrede, ponize, nasmeju, zaplase, slude, zbune…

  5. Zar opet obracanje????Ne pada mi na pamet da ih gledam jer imam puno pametnijih stvari da uradim.Cudi da oboje ne shvataju da su dosadili svima onima koji znaju pametno da razmisljaju.

  6. Povod su: „izvanredni uspesi Srbije“, „ogroman privredni rast“, „abnormalni porast standarda građana’, „velika poskupljenja ali -apsolutno u interesu i za dobrobit građana“, „nenormalno veliko povećanje plata i penzija – već od septembra“, „zadovoljstvo zbog apsolutnog mira,sreće i zadovoljstva naroda u Srbiji“, „najjača vojska z istoriji Srbije“, „veliki pritisci i strane pretnje koje ovo mudro rukovodstvo uspešno odbija“, „strani plaćenici u domaći izdajnici“,“pretnje Vučiću i njegovoj porodici i najnoviji pokušaji atentata“, „ludaci, bolesnici, kriminalci, izdajnici i budale iz opozicije“, i naravno – „Kosovo u Srbiji“.
    Uvek iste gluposti, lupetanja, laži…

  7. Oni koji su najkrivlji za sve ovo što nam se dešava, koji su nam navukli apokalipsu na glave… Šta oni imaju još da kažu?

  8. Skače Infostan ko BDP što će da skoči 2041. pa da unapred amortizuje krivi mozak.

  9. Ma sta ima vise da se obracaju svaki dan , razumeo bi da saopstavaju vremensku prognozu a i to bi promasili. Narod ih je procitao i dzaba im svakodnevni presing , lazna obecanja, kuknjava, zalopoljke ,prazne floskule, zastrasuvanja o nestasicama,klimi, verovatno da sami sebe pokusavaju da utese jer dalje nema, na dnu smo.

  10. Bas sam ih se uzeleo odavno ih nisam ni cuo ni video od juce. E drago mi je mnogo, bas sam srecan.

  11. Zoran
    08. avgusta 2023. u 11.19
    Pinokio i njegova Štrumfeta
    Ja bih rekao šešeljuga.

  12. Opet neke zle vesti, ili bajke sa vešticama i babarogama kao nosioci priče.

  13. Zasto povod i on je covek reci ce sto je istina da je u srbiji lose da se od minimalca nemoze ziveti male penzije sve poskupelo zna on to sve samo sto njega to ne dotice

  14. Jeli su dogovorili uvoz vakcine za bake i dele odnosno penzose ja jesam penzos ali ne dozvoljavam da bagra određuje kad kako i gde
    NO NO

  15. Cim nas ovo dvoje ZAMAJAVAJU sekta nesto podmuklo MULJA , naravno , u tajnosti i s’ ledja kao zakon o konverziji ili o novom zaduzivanju . . .

  16. U Nemačku sam došao, posle završene gimnazije u BG, daleke 1962.g. Nakon studija hemije u Ahenu ostao sam ovde. Za 61.-dnu godinu mog aktivnog života ovde, doževeo sam samo 8 ili 9 „obraćanja javnosti“ nemačkog kancelara-kasnije kancelarke ili predsednika republike. AV to čini skoro jednom nedeljno! Dokle, bre ako Boga znaš -zar ne shvataš da si dosadio mnogima tvojim govoranjcijama? Da li te u SRB uopšte još neko gleda i sluša na TV? Zahvalan sam tehnici- čim se ON pojavi na nekoj srpskoj TV stanici pritiskom dugmeta na tzv. „daljincu“ spasim sebe od njegovih tirada, kukumačenja ili lupetanja! Da li to čine i moji zemljaci u Srbiji? Verovatno! Pa kome ON onda drži govorancije?

  17. @Milena Maksimović. Baš se duboko uvlačite Velikom i Neponovljivom. Bravo botino!

  18. Hocete li više odgovarati za pljackanje Srbije? Hocete li više primenjivati zakone prema kriminalcima iz sns a ? Hoće li više početi da se primenjuje zakon o poreklu para i imovine?

  19. Trabunjanje,koja sad se opasnost nadvila nad Srbiju.Ogadili ste se i bogu i narodu ,koji nije u vašoj sekti.Slusati vaše propovedi je ogavno i suludo.Propadate na sve strane.Nisi ti taj koji odlučuje o našim životima.Siti i napiti,od čijih para.Pravi paraziti,egoisti i srebroljupci.Otmi,povećan cene,dobro znate koliko većina naroda živi u bedi i nemaštini.Samo nek je vaše d…sito napitoZajmovi ,krediti,trange grange to je vaše vodjenje zemlje.

  20. Mislim da nema niko ko bi mu radije video leđa od mene, ali sa ovakom opozicijom i njegovim lopovlucima( na izborima, a i šire) vladaće dokle hoće

  21. Znači izlazi nova epizoda drame.Kad bi rekli o čemu se radi u ovoj epizodi na bi bilo interesantno gledati.Bolje ovako neizvesno.Nadam se da će ova epizoda biti bolja.Samo da ne bude opet isti scenario.Istinito neće biti,videli smo iz prethodnih epizoda,takva je serija.Bar da bude interesantno.

  22. Коме бре ове приче више, дај пензију ,не мању од 40 000 хиљада. Е онда можеш бити мало бољи.

  23. Vala je i vreme da se obrate. Nije ih bilo vise od dva sata. Narod pati, kad ih nema vise od jefnog sata. Opet ce o istorijskim odlukama, nikad vrcim platama, penzijama, autoputevima, brzim prugama. Srbija je tigar u svetu. Ekonomija najbrze raste u odnosu na ceo svet. Vojska nam je strah i trepet. Ako krenemo, oslobodicemoi prelaz Merdare.

  24. Kojoj javnosti?Nije nužno da se obraćaju jer ništa pametno čuti nećemo,osim „pa šta“ ili „nedam predsednika opštine Baćka Palanka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.