Brnabić: Situacija na Kosovu je sve teža, rekonstrukcija Vlade na čekanju

Ostavite komentar


  1. Drago mi je da vidim da i premijerka ucestvuke u slussanju Vucica. Satima i satima

    1. Drago mi je da ima i duhovitih ovde. Ali mogu ti reci da sam siguran da se i premijerkin glas slusa. Maksimalna podrska za ovo dvoje.

  2. Trazite demilitarizaciju, zabranu ujedinjenja sa Tiranom, moratorijum na vojne saveze, starateljsrtvo nad Srbima i spomenicima. Za to moze i UN i EU. Za ostalo neka se pobrine Pink.

  3. ”razmislja hladne glave”….Pa kakva je to vest i kome je namenjena?

  4. suficit ce biti jos veci ako svi gradjani pomru od gladi .sramne su ove izjave o suficitu dok mnogi gladuju

  5. Novinarka je pita hoće li Srbija, kao Rumunija, Španija i Kipar bojkotovati samit u Sofiji ako bude učestvovalo Kosovo, a ona odgovara da Kosovo nece učestvovati kao država. Ispadoše Španci veći Srbi od Srba.

  6. Nacionalno jedinstvo sa 27% podrške glasačkog tela? Pa to ni daleko pametniji od Vas nisu uspevali da obezbede…
    Ali šta i ja tu trabunjam kad je jasno da ne spadate u kategoriju pametnih.

  7. Jadan Vučić, ne jede, ne pije, ne spava; samo radi za dobro Srbije. Aman ljudi, pomagajte malo!!!!

  8. Što je situacija sa Kosovom „teža“ , situacija sa raznim Beogradima na vodi, koncesijama, vetroparkovima , šišanjem države i građana uzduž i popreko je sve lakše.. Do kada mislite da naplaćujete ovoj zemlji “ brigu“ o Kosovu, to je pravo pitanje.

  9. Госпођо, Брнабић, ако је и ваша глава „хладна као Вучићева “ шта ће те Ви и Влада предузети да се ситуација око Косова поправи, али у корист Србије? Не заборавите, Ви сте Председник владе, и шта би било да Председник државе није из ваше странке ? Овако свима показујете да сте пион у рукама Вучића, и да ће те , вероватно, Ви потписати срамну капитулацију, коју називате : „Нормализација односа“ са фантомском државом Косово .

  10. Opet, i iznova, kuknjava na naše „strane partnere“. Kako je to moguće da nas toliko ne razumeju? Umesto prenemaganja i kuknjave – od koje nema ama baš nikakve koristi – nije li već, i konačno, vreme da se mi debelo preispitamo zašto je to tako jer to nije od juče? Šta tu, naime, ne štima? Neće, valjda, biti da smo mi po svemu, i uvek, u pravu, a da nas oni uporno ne razumeju i odmažu nam?

  11. A sta je sa parama???
    Od BG na vodi, preko Vetroparkova do Aerodroma?
    Jel to blokirano ili nije?
    Predlog: da se pokloni Djerdap za dva meseca mira (umesto rekonstrukcije).

  12. Mora dobra strategija da se napravi kako bi se sacuvalo Kosovo,zato me i ne cudi da sastanci ovoliko dugo traju.

  13. Situacija je sigurno veoma ozbiljna (za AV-a) kad je odustao od svoje omiljene igrice – manipulacije ljudima, ili u prevodu na napredno/šešeljoidni: rekonstrukcija Vlade.

  14. Nesto nije u redu sa redosledom poteza AV, pa nemojte ici na Kosovo idite u Brisel , oni su glavni pokrovitelji i treba da ispune svoju obavezu, pogotovo sto imamo Vucica koji je licni prijatelj sa Merkelovom, samo to gradjani Srbije ne primecuju kako nam pomaze

  15. Citam sramne komentare protiv dragog nam PreCednika, koji tihuje i bol boluje, a samo Ani ga hladne glave kazuje. Budimo ljudi, iako smo srbi, mada covekoljublje i nacionalizam nas nasusni ne idu bas ruku pod ruku. Za kraj PreCednice samo zovi svih 26% botova letece za tebe kao volovi.

  16. Ne placate trudnicama, ne placate radnicima po sudskim presudama, ne placate obaveze budzeta prema preduzecima i preduzetnicima koji ispostave fakture za odradjeni posao, pretpostavljam da se socijalna pomoc isplacuje samo u vreme izbora, prodajete sve sto vredi i nevredi, finansijska disciplina nase vlasti je na nuli, a vi imate suficit?
    Narod nema od cega deci da kupuje hranu, lekove, garderobu, udzbenike, zaposleni rade za minimalac u robovskim uslovima u stranim firmama koje ste subvenisali, zaboravljate sve one koji vam nisu prioritet (samo ste vi iz vlasti prioritet, kao i vama partijski bliski) i na sve to, kako procitah na nekom portalu, AV je razocaran. Razocaran je u svoje prijatelje u koje se kune svaki put kada ih pomene i naziva ih SVOJIM prijateljima. Ostavite se zamajavanja naroda, dajte nam hleba, ali ne i igara, jer ih i bez hleba imamo previse.

  17. Ništa novog! Svojevremeno i Vučić od 2014. do 2017. godine Vladu je držao u neizvesnosti, tj. rekonstrukcija Vlade je visila svakodnevno nad ministrima, a za to vreme od rekonstrukcije ni slovo R, samo je smenjen Gašić zbog svog ponosa prema novinarkama koje kleče. Ova najava (zamajavanje) premijera(ke) podseća na pomenutu rekonstrukciju Vlade iz vremena njenog predhodnika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.