Vučić i Hoti saglasni da kompromis nema alternativu, ali se ne slažu oko njegove sadržine

Ostavite komentar


  1. Problem leži u tome, što Priština pod kompromisom podrazumeva priznanje „nezavisnosti“.

  2. Kompromis podrazumeva rešenje koje je prihvatljivo za obe strane, dok sama Priština pod kompromisom smatra samo ispunjenje svojih ciljeva.

  3. Srbija je za kompromis i mirno resenje sto ne znaci da će dopustiti ucene i teror od Albanaca,jedno je mirno resenje a drugo je sve ovo sto oni pokušavaju

  4. Srbija je uvek prva pružala ruku i pristajala na kompromis, a za uzvrat nije dobijala ništa. Trebalo bi i drugu stranu urazumititi

  5. Prištini prvo treba objasniti šta reči kompromis, dijalog i sporazum znače. Da ih ne uzimaju zdravo za gotovo.

  6. stav Beograda da prvo treba sprovesti sve što je potpisano, počevši od Briselskog sporazuma

  7. Ovo je problem kojem se ne nazire kraj, pogotovo kada je jedna strana u prednosti u ovom slucaju kosovska jer podrsku koju dobija od strane EU daje joj za pravo da pregovore cini jos tezim nego sto jesu.

  8. Gospodine Hoti vi niste ispunili jedinu stvar na koju ste se obavezali, a to je formiranje ZSO. Kako onda mislite da vam neko veruje.

Ostavite komentar


Politika

Grbović (PSG): Fer izbori za mnoge iz vlasti znače gubitak slobode, bojkot izbora je iznuđena opcija 8

Grbović (PSG): Fer izbori za mnoge iz vlasti znače gubitak slobode, bojkot izbora je iznuđena opcija

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da fer i slobodni izbori za ljude iz vlasti znače gubitak vlasti, moći, ogromnog kapitala stečenog nezakonitim putem, a za mnoge od njih i gubitak slobode."Biti opozicija u Srbiji nije lako, ali lakše je kada se na vreme oslobodite zabluda. Dok Srpska napredna stranka (SNS) bude imala sve poluge moći, mi nećemo imati slobodne izbore", rekao je Grbović u intervjuu za nedeljnik NIN.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.