„Vučić i ja se ne slažemo po svim pitanjima, ali ćemo nastaviti da razgovaramo“: Kristofer Hil u poseti redakciji Danasa

Prvi razgovor za Danas

Ostavite komentar


  1. Hil glumatara poput lošeg glumca,ali koji dobro zna posledice rastakanja Jugoslavije i ratova u kojim su logiku i razum zamenile bombe i “ kolateralne štete“. Nije doveden da pomogne već da nametne rešenje stabilizacije i prosperiteta naroda na ovim prostorima.
    Svestan je da ga administracija ne prati sa “ odrešenom kesom“ i da je u startu osudjen da se ponaša kao veliki brat.
    Rusi i Kinezi to perfodnije rade,naročito Kinezi koji sve više puštaju korenje i ne žale pare kako bi se trajno naselili na ovim strateškim pravcima. Danas pare a sutra baze.
    Veliki rade a nama ostaje da se bavimo samim sobom,jer prazna ne puca.

  2. Kome englezi i ameri kroje kapu znaci da ima glavu jer onima ko nema glavu netreba kapa.

  3. Svaki rat je za osudu osim onog koji vode Sjedinjene Američke Države. Ti ratovi imaju razlog. To smo trebali davno da naučimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.