Vučić i Palmer u telefonskom razgovoru o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Dolazi da obavesti da nema vise nista od razgranicenje jer nema vise Boltona u Belu Kucu a svi znamo da je bio najveci neprijatel Kosova ikada u Belom Kucu a vi umesto da koritite tu sansu da sednete na dijalog vi ste uslovili dijalog sa TAKSAMA sad ni razgranicenje ni TAKSE

    1. Ti znas zasto dolazi Palmer… Ove aljbanske patriljote na komentarima su zaista teska komedija ili ipak tragikomedija.

  2. u telefonskom razgovoru ugovoren je sastanak za deset dana u Beogradu, Vucic ce docekati Palmera i glavna i najbitnija tema je Kosovo

  3. Nadam se da ce Palmer imati razumevanja za nasu situaciju, podrzati nasu zelju da resimo pitanje KiM i stati na put albanskoj zlocinackoj politici.

  4. Iskreno se nadam da će gospodin Palmer podržati sprske stavove i želju da konačno rešimo pitanje KiM.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.