Vučić i poslanik Bundestaga: Odnosi Srbije i Nemačke na najvišem nivou u istoriji

Ostavite komentar


  1. Predsednik jedne drzave razgovara zvanicno sa poslanikom druge drzave. Pa ovo je strasno, srozao je ugled drzave na minimum. Tako je to kad zavrsis fakultet uz tudju pomoc pa se onda prsis kako si bio najbolji. Covek bez srama i obraza. Fuj.

    1. Voleo bih da vidim tebe da uspes da razgovaras sa bilo kojim poslanikom bilo koje drzave? Razmisli pre nego sto nesto napises.

      1. A koji je efekat – rezultat je N U L A, i to sto hoce da provuce ulaganja u Srboiju o d strane nemackih firmi to je zbog benificija , i to su tzv montazni radovi (a gde je mercedes obecani), pa svi oni lepo razgovaraju a rade po svom, ma samo sebi dize rejting

      2. Caki:Pa da su oni iz bivše razgovarali sa stranim predstavnicima, gde bi nam danas bio kraj.

  2. Saradnja Srbije i Nemacke ide uzlaznom putanjom,nadamo se da ce tako biti i nadalje.

    1. Mika Bibic:Od svih država članica EU ,Srbija sa Nemačkom ima najveću trgovinsku razmenu i to se ne sme zanemariti.

  3. Preko 50 hiljada naših radnika radi u firmama iz Nemačke i to je od izuzetnog značaja za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.