Vučić i Radev uvereni da će se Srbija i Bugarska uspešno izboriti sa izazovom Covid 19

Ostavite komentar


  1. Medjunarodna podrska i solidarnost su od velikog znacaja u ovim momentima dok se citav svet bori sa ovom posasti.Srpski narod ceni svaki vid podrske i pomoci jer se mi prvi odazovemo svakom apelu za pomoc kad god smo u mogucnosti.

  2. U ovom momentu veom aje bitno da se podzavamo i da budemo solidarni kako bi sto pre pobedili ovog nevidljivog neprijatelj i kasnije se oporaviti od posledica.

  3. Drago mi je sto imamo podrsku Bugarske na nasem Evropskom putunn i sto se medjusobno pomazemo u borbi portiv kovida 19, koji je nemilosrdan, ali nase jedinstvo ce ga pobediti.

  4. Samo disciplinom mozemo da pobedimo ovaj virus. Od velikog je znacaja da se sada drzimo svi zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.