Vučić i Tači sutra u Briselu s Federikom Mogerini

Ostavite komentar


  1. Svima se zuri da pitanje Kosova rese sto pre!Svima osim Srba je u interesu da se to sto pre resi…a Srbe i onako niko ne racuna za neki narod a Srbiju za ozbiljnu drzavu!Srbi juzno od reke Ibar na KIM moraju sto pre shvatiti da su zrtvovani od velikih sila i neozbiljne drzave Srbije!Zasto je resenje brzo za KIM svima osim Srba u interesu jasno je i vrapcima na grani…zato su upregnute sve masinerije propagande i sile na kraju da se Srbima utera u glavu da je to resenje bolje i spas za njih!Tesko da ce Srbima dole biti bolje…ali corba je zakuvana,ostaje samo na prolece da se servira…jadni smo i bedni mi Srbi gde god na ovoj zemaljskoj kugli se nalazili!!!

  2. Izgleda kako nas niko nije obavestio, ali problem Kosova je trajno resen; … ‘hiljadugodisnjim pregovorima’!!?! … Posle 7 godina glume, foliranja i poza, potpisivanja i ‘rijaliti’ sukoba i kriza za rezimske medije,. … eto ih opet u Briselu da kao sticenici institucije za umobolne, … ‘cvrsto obecaju da ce se od sada lepo ponasati’ ?!?! … Vi mladji pravo pred ambasade i konzulate za vize, mi matori da kaparisemo grobna mesta, … pa svako na svoju stranu. Moracemo da ostavimo Vucica samog u paklu koji je stvorio.

  3. novi sastanak stari problemi i tesko resivi.. ali nikada nije bio povoljniji period za njivoho resavanje..

Ostavite komentar


Politika

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici 10

Stvari su na ivici, mi se borimo, velike sile se bore protiv nas: Vučić o članstvu Kosova u Savetu Evrope i rezoluciji o genocidu u Srebrenici

U svom prvom obraćanju nakon povratka iz Njujorka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u toku sprovođenje zavereničke teorije o srpskoj krivici zašto Kosovo neće sa ogromnom izvsnošću postati članica SE, kao i da zna da ćemo da izgubimo u glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, ali da je ugled Srbije ipak odbranjen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.