Vučić: Idem u Priboj sa Vulinom i Mojsilovićem da smirimo međunacionalne tenzije

Predsednik Srbije u sredu putuje u Priboj gde se uoči i tokom pravoslavnog Božića odvijalo nacionalističko divljanje usmereno protiv Bošnjaka

Ostavite komentar


  1. Ma sve vam verujemo?!Ej za godinu dana ste zaratili sa svima po par puta a sada mirotvorci?!Ma dali je moguće!!

  2. Pa gde ti je premijerka? Ona ne radi svoj posao kao ni gdja Dolovac. Sve je to cista rezija. Dosta rovaris po regionu pa sad malo i u Srbiji.

  3. Kad tvoji navijači u sred Beograda drže Mladića na muralu uz tvoju dozvolu.
    šta očekuješ?
    A otišao si u Srebrenicu da se pokloišžrtvama.
    Kako ti možeš da smiriš?

  4. Ista situacija je i u Nemackoj, policija je u velikim problemima zbog narastanja nacionalizma u redovima policije, do sada su otkrivene grupe u policiskim stanicama Duizburg, Dortmund i drugim gradovima starih i novih republika.
    Nista se nije promenilo, kao sto se ni u Srbiji nista nece promeniti!
    Tenziju dolazi da smiruje covek koji je u Bosni za vreme rata rekao da za jednog mrtvog Srbina treba ubiti 100 muslimana, tako su Nemci radili u Kragujevcu u Sumaricama, i on bam je Predsednik!

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.