Vučić: Imamo neka saznanja o hapšenju u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Vuciceve budalastine. Uvek sutra, kraj nedelje, kraj godine. Muka mi je vec od njega. Kazi jednom danas, sad, sta mene briga sta ces ti sutra? I ko ce da nam sutra kaze, tvoj potrcko dr. Nesa? On je za nista, i narod ima nulu poverenje u njega. Skloni se vec jednom iz stampe i TV sa tvoje gatanje, kad imas nesto da kazes, kazi.

  2. Namestio je sve to Milo. Opasan je on igrac nije za dzabe tolike godine na vlasti i rukovodi Crnom Gorom.

  3. Najlakse da Djukanovic nekog proglasi teroristom.To mu u ovoj situaciji odgovara. Dokazi ne postoje, oruzije ne pstoji i tako redom.

  4. Da je ovo istina i da Milo ima prave dokaze verujem da bi vec reagovao i NATO i Amerika i optuzili nas za ovo.

  5. Kakav demagog, ama čoveče ako imaš šta kaži odmah, a ne ima saznanja, ali. će reci u nedelju, a možda neće ni tada.

  6. Ovo je još jedna izmišljena i isfabrikovana afera koja je izašla iz kabineta Mila Đukanovića koji na taj način želi da skrene pažnju javnosti sa njegovih kriminalnih radnji i sebe prikaže kao potencijalnu žrtvu kriminalne grupe na čijem je čelu, navodno, Dikić.

  7. Može Vučić da misli šta hoće, ali ““koordinator službi bezbednosti““ mora u svakom trenutku da ima validna i operativna saznanja o svim nemilim događaima u zemlji.
    Neka se premijer prvo konsultuje sa koordinatorom – pa će javnost više saznati, još koliko Danas.

  8. Bitno je da se obavesti javnost o ovom dogadjaju sa kojim su bacili ljagu na Srbiju za vreme izbora u CG.

  9. Nadam se da cemo koliko sutra znati tacno sta je istina a sta laz, bice razresenje, bilo je tu dosta kontradiktornosti, videcemo sta je tacno. Jer Milo Djukanovic je opasna covek spreman na sve samo da bi osvojio i dobio izbore.

  10. Nasi drzavni organi na celu sa premijerom rade svoj posao savesno i odgovorno. Crna Gora ipak ne postupa korektno i ne ponasa se kolegijalno.

  11. Sve je to izrežirano od strane režima Mila Đukanovića zarad osdiguranja izborne pobede i sad neko treba da proguta priču o navodnom terorističom aktu od strane srpskih državljana. Ispadosmo još i teroristi, Bože me sačuvaj!

  12. Ne verujem u Milovu priču ni malo. Na kraju krajeva, saznaćemo šta se zaista desilo.

  13. Kakva god to saznanja bila, samo se nadamo da će doprineti rasvetljavanju ovog slučaja i kako bi istina izašla na videlo.

  14. Svaki novi podatak koji bude prikupljen moći će da pomogne da se ovaj slučaj razjasni, zato sa nestrpljenjem čekamo da čujemo do kakvih saznanja su došli.

  15. Srbija i Crna Gora moraju da imaju normalne odnose koji će očuvati mir i stabilnost.

  16. odmori se čoveče malo ….očekujemo pravo objašnjenje kao i za sava- malu …

  17. Javnost se mora upoznati sa tim saznanjima, ne mozemo dozvoliti da Crna Gora optuzuje jude ni krive ni duzne.

  18. Kako ovaj čovek nervira. Uvek je neko, nešto, neki, znamo ko je, imamo saznanja da se radi o nekom, neko ruši Vladu, neko želi moju glavu, neki, neka, nešto…….u nedogled. Jel narod u Srbiji stvarno toliko glup da ovaj čovek vlada apsolutnom većinom?

  19. Ma, otkrio bi on ta saznanja odmah, al mu Beba još nije dojavio šta da kaže. Biće da su to oni isti amateri što onomad šćaše da smaknu Beka.

  20. Nekad "banski dvori" sad Milovi "teroristi",onde bombe ,a svi živi a kod Mila "teroristi"samo što nisu uspeli."Španska serija"drugova komunjra.

  21. Većina u Srbiji verna sebi, ni na nebu ni na zemlji. I informacije koje "poseduje" neka cedi i na kašičicu deli gomili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.