Vučić: Ime mandatara za novu Vladu u narednih nekoliko dana

Ostavite komentar


  1. Naredna vlada mora biti sastavljena od kompetentnih, hrabrih, odlucnih i preduzimljivih pojedinaca.
    Posto Srbiju cekaju najveci izazovi, u vladi ne sme biti mesta za karijeriste i one koji ministarsko mesto dozivljavaju kao odlicnu priliku za medijsko promovisanje.
    Verujem da je Vucic sve dobro izvagao!!

    1. Jeste. AV je sve izvagao i na ministarska mesta će postaviti najstručnije i najsposobnije ljude koji postoje u Srbiji! Ali, malo sutra. To je njegova oprobana taktika kako da maltretira svoje najodanije poltrone. Uvek mu je fijoka puna njihovog prljavog veša. Pa kada neko od njih pokuša da podigne glavu a on iz fioke izvadi njegove fascikle a dotični se odmah vrati u svoju ljušturu. To je pravo lice AV.

      1. Da je tako, menjao bi ministre ko čarape, ovako ni jedan ministar nije menjan još od predsedničkih izbora pre tri i po godine.

    2. Hahahaha… Nadao sam se da si sarkastican, ali…. Nego da te pitam, da li on predlaze mandatara kao predsednik SNS-a ili predsednik Srbije ? Jer, kao predsednik SNS-a, moze da predlaze, ali kao predsednik Srbije moze da da mandat. Ali posto nam je on i tata i mama, on moze sve.

    3. Lepo i potpuno tačno si naveo kakvi nam trebaju u vladi i kakvi nam ne trebaju.
      Ali problem je u tome što od onih prvih („kompetentnih, hrabrih, odlucnih i preduzimljivih pojedinaca“) Vučić nema ni jednog jedinog , nego oko sebe ima ISKLJUČIVO ove druge („karijeriste i one koji ministarsko mesto dozivljavaju kao odlicnu priliku za medijsko promovisanje“)
      I da, ne sumnjam da je Vučić sve dobro izvagao. Ali cubok i otpad možeš da vagaš dok ne poplaviš, to će uvek biti samo cubok i otpad, neće se volšebno pretvoriti u kvalitet!

    4. Kako da nije izvagao . Sve je to vec izvagano odavno u cilju unistenja Srbije i preostalih Srba. Zar nije vidljivo koliko Vucic uziva u svemu tome. Ali bukvalno mu ne silazi grobarski osmeh sa lica.

    5. Vucicu ako citas ove komentare nemoj molim te ni za zivu glavu anu BRNABU … Nevoli je Niko ziv u srbiji…SAMO ti navlaci bedu

  2. Naravno da Andrej Vučić ne kupuje na svoje ime. Naravno da ne vodi biznis na svoje ime. naravno da znaju da se pokriju i zametnu tragove. Bili bi izuzetno glupi da je suprotno. Ali da mute i zgrću milione, to je vidljivo i slepcu. Ničija nije gorela do zore. Sve se jednoga dana dozna.

    1. Mandatar je onaj koji dobija mandat da sastavi vladu. Kod Srba AV Miroplačivi kao Predsjednik države i najjače partije sastavlja vladu idaje je mandataru koji odgovara za njen sastav koji nije on birao.

    2. Da ih neko drugi postavlja, već bi i mandatar i cela vlada bila odredjena, i već bi odavno počela sa radom.

  3. Nemojte da Tramp postavlja.Ako pobedi(verovatno)Bajdenu se nece svideti .Sacekajte izbore u Americi.

    1. Pametan savet “ nasem Aci “ . . . hitno je da se ceka . . . verujem da ce gledati vecerasnju tv debatu ( sa nostalgijom za davna vremena kada je ucestvovao u tv debatama ) izmedju Trump -a a i Biden – a koji ce dati i potvrditi tendenciju ( vec prisutnu u birackom telu USA ) i nama , po ko zna koji put , da se “ nas Aca “ uvek kladi na “ pogresne konje “ ovoga puta na Donalda koji placao od 600 $ do 700 $ federalnog poreza( dobro ste videli i procitali ) godisnje a sva ostala imovina mu je u „crvenom “ ( dugovima ili kreditima ) a sto verujem da ne radi ( porez na prihode ili imovinu ) ni “ nas Aca „a za “ batu “ i ne pitam . . .

  4. Buducnost Srbije ima na Balkanu – nikada u Briselu. Protiv birokratske i ideoloske politike Brisela.

  5. Lopov, lažov, manipulant. Koja institucija je dala podatke o finansijskom stanju Vučićeve porodice, koji „kompletni idiot“ je rušio Savamalu, koliko je od H2O arapsko vlasništvo, a koliko njega i Malog…
    Ništa što je rekao nije istina i čovek je patološki lažov.
    Njegova najveća sreća je što pristojni i pošteni ljudi veruju u to što kaže jer im na pamet ne pada da bi predsednik njihove države mogao da bude toliki manipulant.

  6. Sve u svemu ‘elitna’ gradjanska opozicija je zabu BNV progutala i sad jedva da tu i tamo neko nesto da zagundja… Kakve sve njihove strucne analize nisu ovde objavljivane sve su osporavale izvodljivost strucnost, kompetentnost i td. A sad sta, dr Mali se sepuri tamo ni dlaka na glavi mu ne fali. Zaista ko je ovde elita i struka a ko nula i neznalica velika je dilema.

  7. Mali preCednik vlade,Ana ambasador u Vatikanu,Vulin ambasador u Azerbejdžanu,Lažanjski ministrija odbrane‚Dr Dekoltee virus mini-starka,Neša gen.zastupnik kopirnica,Slončar dreser surli…

  8. To što je uvlakač no.1 se zove mandatar, nisam znao. E sad smo ga najeb…onda je vulin mandatar.

    1. Netačno, eventualno mandatar može da bude nestranačka ličnost,kakva je Ana Brnabić bila svojevremeno, ali 99.9 posto da će novi mandatar doći iz redova SNS-a, a ne koalicionog partnera.

  9. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je potvrdio navode lista NIN, naglašavajući da je, od 2017. do skora, za izvoz srpskog oružja (proizvedenog u Zastavi, Krušiku, Prvom partizanu, Prvoj petoletki…- ) u Jermeniju, izdato 19 izvoznih dozvola, od kojih čak 18 firmama Vektura trans i Partizan tek, koje su pod Tešićevom kontrolom i jednu Zastavi oružju koja je 2019. u Jermeniju izvezla pešadijsko naoružanje (minobacaci) u vrednosti od 120.000 dolara.
    Firme Slobodana Tešića, u maju i junu 2020, prema Ljajićevim rečima, u Jermeniju su izvezle puščanu i pištoljsku municiju, vrednu oko milion dolara. Vucic je izjavio tom prilikom : „Nama su prijatelji i Azerbejdžan i Jermenija. Desetostruko smo prodali više naoružanja Azerbejdžanu u poslednjih nekoliko godina“, kazao je Vučić na konferenciji za medije u prostorijama njegove Srpske apredne stranke. Dakle nema lazi i nema prevare Vucic Aleksandre !

  10. Jovanпре 2 дана
    Mala hronologija radi podsecanja: Vucic: Oformicemo Vladu do 25 avgusta. Vucic imacemo Vladu do kraja septembra. Brnabic: ima vremena za Vladu do 03.novembra. Izvori iz SNS : Vlada okvirno do 10 oktobra. Brnabic: Vlada negde sredinom oktobra i danas Vucic: – za nekoliko narednih dana tri ili sedam znacemo ime premijera. Nastavlja se…

  11. Poslao sam vam informacije iz maja meseca u kome je ministar Ljajic javno rekao o ugovorima izvoza oruzja preko Tesica u Jermeniju i izjavu Vucica u kojoj on govori o spasavanj vojne industrije u Srbiji. To ste cenzurisali. Zasto ? Demantovao sam Vucicu ove lazi koje je izgovorio? Zasto vi cuvate Vucica i njegove lazi cenjeni Danas? Molim objavite ovo pitanje.

  12. Vučiću, ako čitaš, za Srbiju je bolje da na mesto vulina, popovića, dačića i antića u vladu staviš po jedan PANJ ili KAMEN, MNOGO će manja šteta po Srbiju i Srbe da bude nego ovako kao do sada. Što se tiče brnabića, možeš njega slobodno za mandatara, ionako je nebitan. Otkači već jednom ovu jadnu zemlju od rusije i njenih slugu da progledamo i prodišemo, skini nam ruski jaram s vrata i narod će te glasati za predsednika još 100 godina ako treba.

  13. Ostaju gde su Brnabic i Dacic. Trojnu rokadu prave Vulin, Stefanovic i Gasic. Ostaju gde su jos i Buljosevic RTS, Z. Babic Koridor i kafana na Pancicevom vrhu. Sledeci izbori na svim nivoima na prolece 2022.

  14. Uvek laži i optuzbe na nas račun šta god da se u svetu dešava umesaju Srbiju. Sad jos da je naše i oružje e i ti mediji preterase ga bas.

  15. Presednik Vucic najbolje zna koga gde treba postaviti.Siguran sam da on celu vladu ima u svojoj glavi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.