Vučić: Iza primedbi EU krije se Kosovo

Ostavite komentar


  1. Predsednik ni trenutka ne miruje, on uporno i stalno radi za Srbiju i ništa mu nije teško ni strano, pa čak i da moli kada je to potrebno zbog interesa Srbije i njenih građana. Pridruženje EU je od ključnog značaja za razvoj i prosperitet Srbije.

  2. Sta ce AV na ovom skuou? To je sastanak premijera! Borisov i Cipras su premijeri. Je li on dobio odobrenje nase vlade da je predstavla u Grckoj?

  3. Redovna razmena poseta na visokom nivou izmedju Srbije i Grcke omogucuje unapredjivanje saradnje na svim nivoima.

  4. Чиме да уцењујеш кукавче кукавни. Косово се крије у измени устава. Све за власт. Нека се на децу одрази.

  5. Битно је да њихов (западни) интерес није наш нестанак, јер кад би то био њихов интерес нама спаса од некомпетених и неодговорних на власти не би било.
    Не мислимо да смо толико значајни да нам желе пропаст, нити да их брине, ако по својој „глупости“ и пропаднемо. Избор је наш. А онда и цена коју ћемо за тај избор платити.

  6. Ti znaš šta si sve obećao onomad kada su te dovodili na vlast, pa pošto su oni to ispunili, Ti sada širiš priču na akademiju, crkvu, ceo narod … jer ni sam nisi verovao da ćeš postati ovakav Kalif, a ovi tvoji sateliti ovakve face, a do juče bezvredne osobe … pa je sada frka !!!???

  7. Najbolje je da karte otvore. Nek““ nam kazu kakva je stiuacija zaista

  8. Odlicne vesti. Ova deklaracija je jako bitna kako za Grcku, tako i za Srbiju.

  9. Grcka i Srbija su oduvek bile bratske zemlje!Ista vera,isti principi da se sacuva ono sto je vekovima srpsko,a to je #Kosovo! Sigurna sam da Predsednik #Vucic nece dozvoliti da #Srbija izgubi ni jedan deo teritorije a da ipak pronadje najbooje resenje i priblizi nasu zemlju #EU!

  10. Evropa ne sme da kaže da je Kosovo ono što je glavno da bi ušli u nju! Evropa zna da od onog trena kada to saopšti javno, da se može pozdraviti sa Srbijom i njenim članstvom.

  11. Ono sto trazimo od EU je sasvim korektno. Gradjani Srbije zasluzuju da znaju da li ce im zemlja postati clanica EU.

  12. "Nek““ nam kazu kakva je stiuacija zaista" А ми као не знамо? самолагање у недоглед. Ми смо у доба Милошевића правили фаталне грешке, они су направили грешку када су једнострано прогласили независност. Отуд се мора поћи, па полако.

  13. To je to. Bliži se trenutak kada treba da se prizna Kosovo, a Vučić nema na koga da svali odgovornost, pri čemu zna da mu je posle toga rok prošao kod EU i da postaje bespotreban.

  14. Evropa neka se izjasni pa ako je uslov da Kosovo dobije nezavisnost, treba održati referendum pa građani Srbije nek odluče da li žele u takvu EU.

  15. Dosta vremena smo proveli u čekaonici,ili da udđemo unutra ili da kucamo na druga vrata!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.