Vučić: Izbori su 2020. nadam se da niko ne misli da će nasiljem da uzme vlast

Ostavite komentar


  1. Ništa gore nema, nego kada psihu čoveka zaposednu podstanari! A Vučićevu psihu su zaposeli Đilas, Jeremić i Saša Janković, pa mu ne daju mira ni u 4.000 km dalekom Kazahstanu. Ne bi mu dali mira ni da ode van granica Mlečnog puta. Ali o tome bi više mogle da kažu one čike u belim mantilima, i sa malim čekičićem u ruci.

    1. Nisam znao da su i komunisti postali demokrate! Ovi tvoji su nas u zutim mantilima ,sa cekicima u rukama dotukli do crne zemlje i opet bi ako dobiju priliku.

      1. Da, DS i G17 su uspostavili novi sistem za krađu para (drugačiji od Miloševićevog). A ovi tvoji su prvo ukrali MOZAK svima. Sad lagano nose sa sobom i JAT i EPS i Nikolu Teslu i PKB, ali to niko ne mari. Budali sve lepo ….A Vučića čeka kod Putina njegov prljav novac i vila do Mirine…

  2. U čemu je problem. Pa i Vučić je vanredno i pre izbora pravio nerede. Setite se Tominog štrajka glađu i skandalima kojima su skupljali poene.

  3. Koji stepen nevaspitanja i bezobrazluka od strane ovog malog čoveka. To što svoju samobitnost meri svojom visinom je sam još jedan dokaz da ovakva stvorenja samo u ovakvim zabitima mogu da dostignu što je ovaj lik uspeo, i to po drugi put pošto ga je sistem amnestirao od svog zla koje je činio kao Šešeljev potrčko.

  4. Vučić nasiljem drži vlast. Upotreba sile u odbrani ne karakteriše se uvek kao nasilje. Narod će morati da se brani od propasti. Vučiću svakako sledi kazna koju je izbegao oktobra 2000 godine. Sve su to teška i neminovna dešavanja, a šta on podrazumeva pod nasiljem to samo on zna….

    1. Kakav pardoks, pričaš o nekom današnjem nasilju a pozivaš se na peti oktobar koji bolje da nije postojao obzirom koji su ljudi tada nasledili Slobu.

  5. Da je sreće ne bi AV pretakao iz šupljeg u prazno nego bi odgovarao za devedesete i objasnio ovim mladim ljudima koji to ne pamte kako se ponašao dok je bio opozicija.

  6. Nasiljem se bavio celog života, nasiljem je došao na vlast, pa se plaši i svoje senke

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.