Vučić između Skota i Vulina na Vulinovoj strani

Ostavite komentar


  1. Teško da će Albanci napraviti bilo kakav ustupak.Očigledno je, da Srbija treba da prizna nezavisnost Kosova, da bi ušla u EU.

  2. Svako ima pravo na svoje mišljenje, g. Skot ali i g. Vulin. Ne možemo zaboraviti bombardovanje Srbije i sve njene nevine žrtve.

  3. "Vučić je rekao da mnogima nije lako da prihvate da se on promenio od čoveka koji je kao član Srpske radikalne stranke bio protivnik EU pre 20 godina." Poenta je u tome da je tih dvadeset godina trajalo do pre pet godina. Dakle, tesko je prihvatiti da je on do pre samo pet godina bio protivnik EU, a sada je navodno njen najveci zagovornik. Budimo precizni

  4. Da li se Skat zabrinuo zbog ovakvog stava Vučiċa,ili je u pitanju novi markentiški postupak na sceni "lutkarskog pozorišta"? U svakom slučaju nekome je izvučen " bolcn"i pušten niz vodu.

  5. Nije ni cudno sto se vodi polemika oko Skota i Vulina, kada mi sami imamo ljdi koji Generala Lazarevica da mogu oni bi javno vesali, tako da reakcija Skota nije nikakvo iznanadjenje.Jer on malo po malo pa iskoci sa ovakvom ili slicnom izjavom.

  6. Američki Skot je pravi primer arogantnog , nebaždarenog američkog diplomate koji treba da odmah dobije epitet persona non grata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.