Vučić: Izmišljotine političara Kosova da sam pozivao na rat

Ostavite komentar


  1. Politicari albanske nacionalnosi sa Kosova pokusavaju da izvuku iz konteksta reci Vucica. Ako se neko zalaze za mir i stabilnost u regionu to je Srbija.

  2. Nije prvi, a ni poslednji put da Albanski političari izvlače iz konteksta, i ta koriste izjave po sopstvenom nahodjenju, počev od podrazumevanja kompromisa,da je to samo medjusobno priznanje, i ništa drugo, isključujući ranije preuzete obaveze, pa sve do tumačenja da se postigne dogovor za zelenim stolom, a ne sukobima, kao poziv na rat. Pitam se šta je sledeće?

    1. Možda bi njima to odgovaralo jer samo to i umeju, ali gospodo mi imamo drugo oružje oni se zove diplomatija i pregovaranje.

  3. Pozivanje na rat je manir kosovskih politicara, Srbija je za razliku od njih civilizovana zemlja koja konflikte resava dijalogom.

  4. Ma kakv poziv na rat, izjava je samo reakcija na činjenicu da se sve zemlje u regionu naoružavaju. Nismo mi pretnja nikom, ali ćemo braniti svoje, i teritoriju i narod.

  5. Ljudi koji non stop zveckaju oružjem i prete sukobima, optužuju za to druge??? Srbija se principijelno zalaže za održivo i dugoročno mirno rešenje, a to je jedino kompromis.

  6. Svi znamo koliko je bitno da ne dodje do zamrznutih odnosa jer ce kad tad dovesti do fatalnih ishoda. Predsednik jedino sto radi jeste borba da bas do toga ne dodje i da se dodje do nekih koliko toliko dobrih sporazuma, a izvlacenje iz konteksta nikada nije donelo nesto dobro nego uglavnom protumaceno, izneto i shvaceno na pogresan nacin.

  7. Vucic od pocetka poziva na mir i dijalog sve ukljucene strane u vezi sa KiM, tako da nema govora o nasilju, ratu i sukobima.

  8. Narod zna sta je prava istina a i ceo svet je video da oni konstantno lazu, varaju a videli su i u Becu na sta su Albanci sve spremni.

  9. Indikativno je da se baš Priština prva oglasila, za njom i Rama. Mogu da mirno spavaju, ukoliko su oni mirni, i mi smo, ne želimo rat, naprotiv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.