"Vučić je prvi predsednik Srbije koji je otvoren za priznanje"

Nezvanično reagovanje u Prištini na jedini predlog rešenja kosovskog problema koji je privukao pažnju vrha vlasti u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Veća sam ovde pisao ono što sam poručio i albanskim liderima: ličnost sa izraženom sociopsihopatolgijaom egonarcisoida, kakav je Aleksandar Vučić, uradiće bilo šta, žrtvovaće bilo koga, samo da bude zadovoljena njegova patolgogija. Kad je verovao da je Šešelj pametniji, nije znao da je luđi od Slobe i Mire, bio je s njim. Kada se uverio da je pokojni Đinđić najviše cenjen podiže mu spomenik, a pre toga ga ja ružio na pasja usta i pravio ono što prave inafantilni mladićii sa najnižim nivoom svesti. Zato ono malo koji su u Srbiji pametni i časni judi, a hteli bi da pomognu državi i narodu u Srbije treba da kažu Vučiću šta da radi i on će to uraditi, a najaviti sa dugim dosadnim i glupim govorancijama na njegovim mnogobrojnim tv stanicama i štampanim glasilima. A ovo zapomaganje i molenje da se ponovo vrate na vrhu vlasti kako to "plaču" Tadić i Jeremić, kao ogladnela beba za majčinu sisu, najmanje su porebni Srbiji. Još unek nemam odgovor, ali ga i ne tražim, zašto je Janković prihvatio Jeremića, a odbacioa vrlo rezonantnog elitkroiženjera, privrednika i poliičara Radulovića?! Đilasov izbor za saradnju, koga sam više puta predlagao, dobra je Jankovićeva odluka. Inače, ovi koji sada beže od Jankovića nisu baš za kojima treba žaliti, što me raduje da to znaju i bračni par Jankovići.

  2. Svaka cast za Albance, imaju i svoju privatnu "novinarku" i ““kolumnistkinju" koja lobira i spinuje za njih po srpskim medijima. Tako se to radi. Mogao bi Dodik mnogo toga da nauci, prekopira i primeni.

  3. To što predlaže gosp.Kutlešić je drugim rečima priznanje Republike Kosovo.Jer bi se posle par godina ta zajednica razišla kao Srbija i Crna Gora.Nije mi jasno da čovek koji je bio u vrhu SPS-a i politike to predlaže, kao da smo mi naivni i maloumni.Nema razloga naše žurbe u Evropsku uniju a samim tim ni priznanja Kosova.Kosovo može da bude samo srpska pokrajina i ništa više od toga.Kad vrate Kosovo u naše okvire ulazimo u Evropsku uniju.Sve ostalo je čista izdaja.

  4. Ovako ce i da se desi, napravice neku uniju sa Kosovom posle ide priznanje Srbije Kosova kao samostalne drzave i onda posle nekoliko meseci zbog dijametralnih pogleda na svet razilaze se kao i svaki bracni par koji se ne slaze, samo sto ovde nema podele imovine. Kosovo dobija sve, a Srbiji ostaje da placa kredite i sve ostalo za nasu bratsku pokrajinu do koje cemo da gradimo autoput da bi bolje bilo nasim gradjanima. Sretno predsednice u namerama da nam obezbedis svetliju i lepsu buducnost u EU.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.