„Vučić je već prihvatio evropsko-američki predlog za Kosovo“: Sagovornici Danasa uoči sednice Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. U zemlji u kojoj se ustav, i zakoni gaze kao nikada pre, sva su rešenja rđava. Ova preuveličana drama oko potencijalnog rešenja problema Kosova i Metohije usisala je sve naše svakodnevne dramice pozicije, opozicije, analitičara, stručnjaka za sve i svašta, kao i mnogih domaćih prodavaca magle, uz svesrdnu pomoć stručnjaka sa svih strana. Pravo sile, a ne vladavina prava. To je naš, sve masovniji društveni izbor. Kad je tako, zašto nas ne bi silovali stranci, jer polaze od činjenice da je to kod nas normalno… Da smo sredili državu, kao što smo je uneredili, sada bi sve bilo mnogo lakše. Što se tiče naših evropskih, pa i svetskih perspektiva, ostavljajući po strani domaće, i lokalne, mrka nam je kapa. Sve je izglednije rasplamsavanje velikog rata koji je uveliko u toku.

  2. Ovoga puta, ukoliko je predsednik već prihvatio predlog, ja se slažem sa njim i red je da posle skoro 35 godina se završi raspad Jugoslavije i završimo s tim. Dakle, predsednik ima moju podršku za ovaj potez po prvi put u životu.

  3. Ko je vucic pa da se on pita Ili sns bagra? I koga briga sta oni misle ? Nije im.kosmet dedovina

  4. BIserko rezonuje kao uvek za nulu.Nije bitno ko je i da li je peta kolona.Medjunarodnog prava nema od 1999.

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 8

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.