„Vučić je zarobljenik sopstvenog mita“

Sagovornici Danasa iz BiH o izjavama predsednika Srbije za TV Fejs

Ostavite komentar


  1. Slevenački premijer napisao dokument i poslao, ali je Srpski predsednik kriv, pa to nema ni u crtanom filmu.

  2. Narod zaista nema razloga za strah, i sam Vučić je to ponovio nekoliko puta.

  3. Nema Vučić podlogu da mu se bilo šta veruje, to je prosto tako.
    Čovek koji je devedestih zastupao granice Karlobag, Ogulin, Karlovac, Virovitica, i bio jurišnik stranke koja je to imala kao svoj politički projekat, nema nikakva moralna prava da se danas bavi politikom.
    On se odjednom od vuka pretvorio u miroljubivo jagnje, i to samo govori o njemu kao nepouzdanoj ličnosti. Jedino časno što on može da uradi jeste da odstupi iz političkog života i posveti se nečem drugom.
    Posebni dodatni problem kod njega je što je on užasno daleko od shvatanja šta su demokratija i vladavina prava. Posledica je da on na unutrašnjem planu unazadjuje Srbiju.

  4. Kakve fantazije. Dajte svoju zemlju da biste opet dobili svoju zemlju. Naravno da niko ne pristaje da mu se tako mažu oči.

  5. Причао о тзв јаншином предлогу је још један у низу покушаја да Срби дају нешто своје за нешто своје па да их на крају убефе да су нешто добили. Тачно је и да је АВ један од тих који би се поносио таквим успехом и очекивао и Нобелову награду за тај срамни чин издаје!

Ostavite komentar


Politika

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima 8

Demokratska stranka: Doneti jedinstven stav o izborima

Demokratska stranka (DS) apelovala je danas da koalicija Srbija protiv nasilja (SPN) donese jedinstven stav o izborima 2. juna, navodeći da ta partija ostaje pri inicijativi da se objedinjeni loklani izbori pomere za jesen kako bi preporuke ODIHR mogle biti primenjene u praksi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.