Vučić: Jovičića neće da puste da se brani sa slobode zato što je iz SNS-a

Ostavite komentar


  1. Vučić hoće da kaže da je sudstvo nezavisno bez obzira što se radi o funkcioneru SNS-a.

  2. Zašto je onda Miškovig ležo u pritvoru 6 meseci a nije član biblioteke???

  3. Nije bilo dovoljno sto je ceo proces zavrsen pa coveka jos ne pustaju samo zato sto je clan SNS,strasno….Drzavno rukovodstvo mora da vodi racuna o buducnosti…..

  4. da li je iko baš toliko naivan da padne na ovakve laži ? tamo je da bi ti mogao da glumiš da je ovo pravna država.

  5. Zagrebite malo u privatni sektor. Tamo je najveći kriminal u svim sferama. Pocev od radnog vremena pa na dalje.

  6. Jovičića neće da puste da se brani sa slobode zato što je iz SNS-a ? Nije Jovicic uhapsen ( pusten niz vodu ) zato što je iz SNS-a vec zbog toga sto je lopov. Ili mu to dodje isto pa se nadlezni sekiraju?

  7. Koje su to sudije koje imaju mentore i u kojim ambasadama? Najmarljiviji student pravnog fakulteta još nije naučio da sudstvo mora biti nezavisno i da on ne treba da komentariše odluke sudova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.