Vučić kandidat SNS za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Šok! Iznenađenje! Ko bi to rekao? Drama i neizvesnost su okončani! Sada da nastavimo da srljamo u progres. Živela Srbija!

  2. Baš iznenađenje, ja sam očekivao da će Ana biti kandidat za predsednika

  3. Ja sam iskreno iznenađen. Najveći od najvećih ipak je rešio da se žrtvuje za dobrobit svih nas. Bog blagoslovio zemlju kojom hodaš, ooooo Aleksandre.

  4. Ma jel’ moguce? To vam je deco primer kako se napreduje u poslu.
    Juce portparol vlade, prica o rezervama hrane, danas kandidat za predsednika

  5. sahranio je radničku klasu seljake i penzionere. uzdigao mafijaškog partijski državu jednih te istih,nikad teže vreme je da dodaju drugi koji nisu oni..

  6. Aleksandre . . . svaki dan se pitam da li te je Srbija DOSTOJNA ?

  7. O veliki vodjo dali smo te dostojni
    Pozlatila ti se zemlja srbija kojom hodas.

  8. Najbolji izbor jer to većina građana Srbije želi da na aprilskim izborima nema nikakvu dilemu kome će svoj glas dati. Opozicija će doživeti još jedan veliki poraz. Živela Srbija.

  9. Izborom Aleksandra Vučić kao predsedničkog kandidata na aprilskim izborima ispunjena je velika želja građana Srbije. Najbolji mogući izbor. Aleksandar Vučić je čovek, koji konstantno misli o napretku Srbije i boljem životu građana, a to narod prepoznaje.

  10. Predsednik Vucic ce odneti ubedljivu pobedu jer rezultati su na njegovoj strani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.