Vučić: Kao vrhovni komandant odbio sam zahtev stranih vojnih atašea da obiđu kasarne u Raški i Pazaru

Ostavite komentar


  1. Svako iz regiona može da sleti na bilo koji aerodrom i da udje u bilo koju kasarnu jer je naoružanje ograničeno :broj aviona,tenkova,haubica…..Tako da ova priča ne pije vodu.

  2. Zasto sta ima da se krije u sandjaku,ili imaju pravo na poseban tretman sto se tice bezbednosti.

  3. Najveći spiner i lažov na ovim prostorima !!!!!!!!!
    Nema potrebe da strani vojni atašei obilaze naše kasarne, ionako sve znaju, snimaju, imaju „svoje“ svuda, pa i u GENERALŠTABU VS, SKUPŠTINI, PREDSEDNIŠTVU I PREDSEDNIKU…
    IZDAJNIČKE FUKARE SU SVUDA, NAJVIŠE U POLITICI!!!!!!! Nadam se da su svesni i da znaju kako završavaju izdajnici Srpske države i naroda…

  4. U kasarni u Pazaru imaju krave koje pasu travu oko kasarne to je proverena informacija

  5. Hm… Kapitulirali smo u Kumanovu i to sto si odbio moze svakako da se shvati. Ne mogu da verujem da javnost u Srbiji i 23 godina posle bombardovanja jos uvek misli da smo pobedili NATO i da smemo da odbijemo bilo koji njihov zahtev. Ovo nije Diznilend.

  6. Vučić je istakao i da Kurtijeve današnje reči predstavljaju novu pretnju Srbiji…
    Pa, najbolje da u sledecim pregovorima dozvolimo Siptarima da bez ikakvih dokumenata ulaze u Srbiju. Vazno je da ostanemo mirni i dostojanstveni.

  7. Bravo. Nemoj da praviš greške S. Miloševića koji je dopustio OEBSu da pogledaju sve kasarne i vojne objekte za vreme rata u BiH, to je bila priprema za napade na Srbiju 99e.

  8. Važno je što imamo moćnog vrhovnog komandanta oružanih snaga. To nismo imali čitav XX vek.

  9. Po Ustavu ti si “ vrhovni komandant“ samo u slučaju neposredne ratne opasnosti ili rata !!! A danas tj. sada si niko i ništa !!!

Ostavite komentar


Politika

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP 10

Jeftine i preuranjene reči Viole fon Kramon ili omča koju Beograd sam sebi stavlja oko vrata: O zaustavljanju kosovskih autobusa i privođenju pripadnika KP

Zaustavljanje autobusa kosovskih registracija od strane srpskog MUP-a koje se navodno dogodilo na graničnim prelazima pri ulasku u Srbiju, za Violu fon Kramon i Petera Stana bilo je povod za oštre kritike Srbije. Kramon je Srbiji poručila da prestane da se bruka, a Stano da se time krši sporazum o slobodi kretanja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.