Vučić komentarisao pisanje „Danasa“ o adresama na kojima je stanovao: Neću preduzimati ništa protiv bilo koga

Ostavite komentar


  1. On stanuje u svojoj glavi…i „cela Srbija“ mu plaća rentu s obzirom da i oni stanuju u njegovoj glavi hoće-neće.

  2. Adresa. :Naselje Belvil. N. Beograd. Koliko kuća ima to naselje kad se svi znaju pa je tajna?

  3. Svuda u svetu, adresa stanovanja predsednika države nije i ne može biti “tajna”, kao ni većina podataka o njemu/njoj. Štaviše, boravak u rezidenciji (ili ne) je javna vest, npr. engleska kraljica. Mnogo je ozbiljnije pitanje kako sud NE MOŽE naći mesto boravka predsednika? To je lakrdija!

  4. „…neka oni teraju svoj posao, nek rade svoj posao kako hoće…“
    Reče novomučenik Vučić Jasenovački…

  5. Ko maltretira gradjane pred izbore odakle im Adresse i telefoni, ja svakog predsjednika se zna gdje stanuje ali Vucic je nesto posebno ili ima necistu savjest

  6. Volim da citam vase novine, ali ne razumem, sta ce vam ovaj tekst. Ne bitan je…

  7. precednice, sa pedeset i nesto godina sve sto ste stekli u zivotu je jedna garsonjera, to je ipak malo bezveze

  8. Dajte se ljudi pameti
    Ostavite Čovjeka na miru Ako imate šta sa njim
    Pozovite ga na kafu pa porazgovarajte

  9. Pa dajte ljudi. Mani te se ćorava posla
    A ti toncice ljepo doručkuju
    I nemoj jesti šta ne treba
    Pa se baci na pametnija posla

  10. Adresa na kojoj stanuje predsednik Amerike nije tajna. Svi znaju gde je Bela kuća.

  11. Zar u Srbiji ne postoji rezidencuja u kojoj stanuje preCednik, dok je na toj funkciji?
    Ili postoji, ali se nezakonito koristi?Na naš račun.
    Ko će ikada rasplesti sve mutne radnje radikala i njihovih, njihovih….

  12. Ne boli njega i njegove satrape da mu se otkrije adresa, nego preko adrese može da se otkrije da i zvanično živi u lažnom braku, a to nije dobro za njegov lažni imidž posvećenog muža i oca. Tip je lažnjak od glave do pete.

  13. Ostadoše PUNOLETNA DECA BEZ MAJKE!!! Ostaše maloletna deca bez očeva zatrpanih i ugušenih u rudniku!!! Poznato je i šta si ti radio novinarima, novinama i televizijama kada si bio ministar kulture i informisanja, pa si zbog tih zasluga i još kojekakvih dobio stan u vreme bombardovanja! Nasvu sreću ima mnogo onih koji imaju pamćenje duže od drugog dnevnika Rts-a. Od srca se nadam da ćeš kad za to dođe vreme ozbiljno pred pravim sudom ovde u našoj zemlji, nama građanima, odgovarati za sva zlodela koje si nam naneo i da će tada tvoja doživotna adresa biti poznata svima!!!

  14. Downing street 10. Da li će sada Boris Džonson da me tuži zato što sam otkrio gde stanuje? Ili je možda kul lik kao ovaj naš, pa neće???

  15. A ti „pravniče“ primi sudski poziv gde oćeš, samo svi znamo da NEĆEŠ, tako da ovaj cirkus sa tvojim adresama ti je dobrodošao da imaš o čemu da palamudiš !!!

  16. Još jedna glupost: on i ne može „da preduzima nešto“ jer je njegova adresa stanovanja, bilo da je to njegov privatan stan ili državna rezidencija, podatak koji mora da bude javno dostupan.

  17. Margaret Tačer je stanovala u svom stanu koji je imala pre funkcije u Britanskoj Vladi i za tu adresu je znala cela V. Britanija,i šta ćemo sad.

  18. Opet zamena teza, oni su postali maheri u tome, poenta teksta je bila kako sud ne može da uruči poziv predsedniku, jer ne zna adresu gde stanuje, a na da novinari objavljuje adresu predsednika i time ugrožavaju njegovu bezbednost, da nije žalosno bilo bi smešno.

  19. Za svakog predsednika se zna gde stanuje.Ali ovo pozoriste u kuci je specijalno pozoriste pa se od svega i svacega reziraju predstave,vazno je da glavni lik bude AV.

  20. Verovatno mu je njegov „specijalni savetnik“ Toni Bler rekao: You do your thing and don t bother!

  21. Opet se sprema nesto ruzno cim prave buku oko predsednikove adrese
    U normalnim zemljama se zna
    gde predsednik stanuje.
    Bas smo jadni.

  22. Kakvi bestidni licemeri. Javno se hvslio da se napio kada je ubijen premijer Đinđić, čije je ubistvo prethodno javno najavio Šešelj pred odlazak u Haģ, a prave dramu oko objavljene adrese?!?

  23. Gos.Vucic treba da dostavi kontakt adresu za prijem pismena i da bude dostupan kao ostali gradjani.
    Verujem da nikoga ne interesuje on kao osoba, niti gde stanuje.

  24. I u ovom slucaju predsednik krsi Ustav i treba ga uhapsiti, kao i njegove kerove koji prete tizbama.

  25. Сваки грађанин Србије дужан је да у року од 8 (осам) дана пријави нову адресу БОРАВИШТА.

  26. Pa normalno da neces da preuzmes protiv novinara jer si saren ko detlic ,sto ne preduznes nesto protiv stefanovica koji te je slusao dok si caskao sa bracom kriminalcima

  27. DRAGI PRIJATELJI KAKO UGROŽENA SIGURNOST GOSPODINA Aleksandra Vučića .Pošto je dobio većinu glasova na izborima tada je bila ugrožena njegova sigurnost.Ovo što pišete je zamena teza i Vi to znate jako dobro.

  28. Dobro da nije bilo one stare izlizane….pokusaj atentata ili koje kakve gluposti koje su pricali.

  29. Pa da, nece vas tuziti jer ste rekli istinu, a on ne zeli da se istina obelodani. Vec odavno ne zivi u Belvilu, u stanu bivse zene, jer ne zeli da narod sazna da se razveo. E sad, zasto je strasno sto se neko razveo? To nije, ali zasto je do toga doslo I kakva je situacija sada- to verovatno mora da se sakriva. A i bivsa zena ne zeli da se zove bivsom, pa onda maksimalno koristi situaciju u zamenu za cutanje i povremeni show pred publikom. Jer da je drugacija, ne bi nikad ni bila njegova zena.

  30. Ma šta ga briga za poljoprivrednike i njihove probleme,on samo brine o sebi i rejtingu.To nije u njegovoj nadležnosti,a inače niko ne sme da radi svoj posao dok on ne odluči.Za sve se samo on pita i sve je zloupotrebio i krši ustav svaki dan.A za poljoprivrednike i njihovu proizvodnju koja život znači on se pravi TOŠA.

  31. Svakog dana u ovoj zemlji se desi neka teška glupost i narod slepo veruje da je sve kako treba, da su SNS-ovci dobrice a svi ostali im žele zlo. Pa da ovu državu vode moja deca koja imaju 5 i 7 godina, država bi bila mnogo ozbiljnija sa mnogo manje gluposti po medijima. Šta smo učinili da imamo ovako lošu vlast? Da li je sve u redu sa narodom koji bira ovakvu vlast i ne vidi ništa loše u zlu koje svakodnevno čine? Hoće li ikada tome doći kraj?

  32. ako bi prijavio i tužio Danas morao bi u tužbi da navede svoju adresu a onda bi ga Voolin uhapsio jer otkriva AV-ovu adresu

  33. o srce patetično…a gde prima sudske pozive? pošto je očigledno „nepoznat“ i ne živi ni na jednoj adresi? možda vila Mir? ona mu je prirasla za srce, bio bi red i da je prisvoji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.