Vučić komentarisao pisanje "Danasa" o adresama na kojima je stanovao: Neću preduzimati ništa protiv bilo koga 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ/EV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on sam neće preduzimati ništa protiv bilo koga, komentarišući pisanje lista Danas o adresama na kojima je stanovao.

„Što se tiče adrese, sve je to malo komplikovano pošto su mi starija deca ostala bez majke, pa je, onako, bez veze to što su uradili. Što se tiče njihovih napada na mene, neka oni teraju svoj posao, nek rade svoj posao kako hoće“, kazao je Vučić novinarima u Palati Srbija.

On je dodao da „nema problem sa tim šta neko objavljuje u Srbiji“, kao i da do sada „nije tužio nijednog novinara i nijednu novinsku kuću“.

„Nisam tužio nijednog novinara, nijednu novinsku kuću, bez obzira da li je to suštinski mediji ili propagandno sredstvo, svejedno, to ne radim“, naveo je Vučić.

List Danas prekjuče je objavio tekst u kojem navodi da se ne zna adresa predsednika Srbije i da mu se zbog toga ne može uručiti poziv na sud, a navedeno je da on nastavlja da stanuje u privatnom stanu i da za sada ne planira da se preseli u neku od državnih vila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari