Vučić: Komplikuje se situacija oko dolaska Lavrova u Beograd

Ostavite komentar


  1. Sigurno ne dolazi. Uvodimo im sankcije. Gas poskupljuje oko 300%

  2. Bolje bi bilo da dodje Lavrov….Taj Solc,nebini trebao dolaziti…Koji ce nam vrag?

  3. Ipak je Lavrov samo ministar u vladi Rusije. Nije predsednik drzave, ni vlade. Nivo naseg Seljakovica

  4. Vučiću reši problem.Reci i Lavrovu i Šolcu da su nepoželjni i da ne dolaze, jer tebe je baš briga i za Rusiju i za Evropu.

  5. Srbija je prijatelj sa svim zemljami svetu pa zato u Srbiju maze da dode ko godina hoce.Sada oce da nam odreduju kada ko moze ili nemozed da nas pose ti. Bezobrazluk.

  6. 4 godine su valjali a sada? Narod nije postavljao na funkcije i direktore iz bivše vlasti,već SNS. A Zašto?

  7. Naravno da ćemo im uvesti sankcije. I to ne zbog Evrope, Šolca ili Amerike, nego zbog našeg obraza. Srbija je često bila žrtva u svojoj istoriji, i zato mora osuditi svaku agresiju na jednu nezavisnu zemlju, pa i ovu Rusije na suverenu Ukrajinu. Naša slavna slobodarska prošlost ne dozvoljava nam da podržimo ničiju autokratsku vladavinu i gaženje medjunarodnog prava i ljudskih života. Živela Srbija.

  8. Situaciju komplikuje sam Vucic jer mu zapad odredjuje sta da radi i koga da prima . Ovo nece se lepo zavrsiti , bice tu svasta.

  9. Naravno komplikuje se ,pa nemoze se rusi preveslati tako naivno, a zapad ima punu fioku dokumentacije , tako da je bas tesko

  10. Što zazireš od Rusije koja nas je uvelk oslpbađala,i nije ga
    đala bombama u glavu kao EU

  11. Sramota je šta ovaj zapad radi sa svetom. Uvek rade samo u svom interesu pa makar drugi propali. Ne stide se od svegaa što su uradili i dan danas rade celom svetu!! Sram ih bilo, sebičnjaci jedni. Nama ne bi trebalo da izlaze na oči posle svega što su nam uradili i što nam sada rade. isto ihsnašlo! Ali nije ničija gorela do zore!!! A neće ni vaša!!!

  12. Da li je narod svestan da su skoro sve toplane na gas i da se bar 2 miliona ljudi greje iz njih ?Da li je svestan da je kopanje uglja u Kolubari smanjeno skoro duplo jer ga nema.Jel probao neko da ne greje prostoriju u kojoj zivi sa porodicom jedan dan u Januaru ?A deset dana ? Nista vise.

  13. Ja cu da molim ovog coveka I da mu persiram ako treba da ode vec jednom sa vlasti Iz Srbije. Da pusti ove ljude vec jednom u Srbiji da normalno zive.
    Molim Vas druze presednice da idite. VREME je.

  14. Kakva drama.
    Vise volimo da budemo gladni I da nam je hladno nego metalno silovanje!

  15. I nikad necu zaboraviti kako je ova vlast i van svoje zemlje proganjala gradjane koji nisu isto kao oni.

  16. Vičući ostatćeš sa prstom u ustima. I dalje ne uvodi sankcije „bratskoj“ Rusiji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.